Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit
Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

TILBEHØR

Der er ikke noget bedre end at starte eller slutte sin dag med et varmt og afslappende bad med en god kropssæbe med mere. Men vil du gøre din badeoplevelse ekstra skøn, så kan du her på siden finde en række produkter, som du kan bruge under bruseren, som vil forstærke velvære følelsen betydeligt. Derudover kan du her på siden også finde mange andre herlige produkter til øvrig pleje af kroppen, som vil hjælpe dig med at fremstå velplejet og velsoigneret. Alt det herlige tilbehør behøver ikke koste en formue. Her på Luxplus har vi nemlig sat priserne væsentligt i bund, så du kan få råd til alt det du ønsker at tilføje til din kropspleje.

Billigt badetilbehør

Når du står under bruseren plejer du måske at fordele din sæbe med dine hænder, men har du først prøvet en kropssvamp, er vi sikre på at du ikke vil være foruden denne, når du tager bad fremover. Kropssvampen er med til at fordele din kropsæbe nemmere og hjælpe med at skumme sæben op og dermed give dig en fantastisk følelse mens du nyder dit bad. Badesvampene kan også være med til at fjerne det eventuelle snavs der måtte sidde på huden på en endnu mere effektiv måde fremfor hvis du bruger dine hænder. Der er altså alt mulig grund til at bruge en badesvamp, hver gang du tager et bad. Foruden badesvampen kan du på siden også finde en skrubbehandske som du ligeledes bruger i badet.

Påfør handsken, gør den våd og påfør eventuelt en lille mængde body scrub i hånden. Fordel scrubben med handsken og arbejd produktet ind i huden. På den måde er du med til at hjælpe din hud med at blive fri for døde hudceller, så den igen kan ånde op og se frisk og sund ud.

Du kan foruden ovenstående også finde badesalt og neglebåndsklippere lige her på siden, så du kan give kroppen hele turen og på den måde fremstå velsoigneret fra top til tå. Forkæl dig selv med de mange herlige produkter her fra siden. De er alle så billige at du let kan købe alt det du står og mangler.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus