Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

URE

Som en del af vores varierede sortiment har vi valgt at tilføje et smukt udvalg af armbåndsure her til Luxplus. Med kendte mærker som Daniel Wellington og Michael Kors ure finder du her på siden de smukkeste ure til mænd og kvinder.
Der findes næppe noget vigtigere at have i sin garderobe en et flot klassisk herreur eller dameur. Med et armbåndsur i guld eller sølv kan du tilføje et eksklusivt touch til dit samlede look. Vi har udvalgt de ure som vi synes tager sig allerbedst ud lige nu og som følger de internationale trends der er inden for armbåndsure lige nu.

Billige ure fra Michael Kors

Læg særligt mærke til det store udvalg af klassiske armbåndsure fra Michael Kors. Det er sjældent at se så billige priser på eksklusive ure fra en så kendt designer som Michael Kors.
Ligegyldigt om du foretrækker et helt klassisk herreur i sølv med en stor urskive og et kraftigt, maskulint udtryk, eller om du er på udkig efter et trendy nyt kvindeur i en moderne rose gold farve så kan du med garanti finde dit nye drømme ur til en rigtig billig pris blandt udvalget fra Michael Kors.

Billige armbåndsure med et klassisk look

Vi har et stort udvalg af de populære Daniel Wellington armbåndsure med rabatter der pludselig gør det sjovt at shoppe forskellige ure til din garderobe. Armbåndsure kan have meget forskellige udtryk og stilarter, men uanset om du er til et sporty ur, et stort dykkerur, eller feminine smalle ure med en fin, enkel læderrem, eller måske noget helt andet, så kig dig omkring her på siden og se om der ikke er et ur der passer til din smag.
Vi har sørget for at købe mange forskellige armbåndsure fra kendte urmærker ind, så både mænd og kvinder kan finde et armbåndsur der passer til deres stil.
Et armbåndsur er også et klassisk valg når det kommer til konfirmationsgaver og/eller studentergaver og lignende store begivenheder. Vil du gerne give et ur i gave, kan du med garanti også finde det rigtige armbåndsur her.

Velkommen til Luxplus