MOBILCOVERS OG TILBEHØR

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

MOBILCOVERS, SKÆRMBESKYTTELSE, OPLADERE MM

Her på siden har vi samlet alle vores smarte og lækre covers, samt alt det tilbehør du kan få brug for til din smartphone.

Mobil covers iPhone fra kendte mærker

Nå hvilket cover skal du have. Har du kigget siden igennem, og besluttet dig? Det er ikke nemt at vælge mobilcover. For hold nu op hvor findes der efterhånden mange forskellige, og det er der både en fordel vel, men også en ulempe. Ulempen er at det kan være svært at beslutte sig for hvilket cover man har lyst til at have på sit kæreste eje.

Men heldigvis er der flere fordele ved det store udvalg. Og det er blandt andet at du kan personliggøre din smartphone, du kan udtrykke hvem du er, du kan skifte cover efter humør, årstid, tøj eller noget helt andet. Og det kan du, fordi vi har sørget for at have billige covers til dig. Det er ikke længere en stor udgift at købe et nyt mobil cover til sin telefon.

Vi har både et stort udvalg af meget billige covers og af mindre billige covers. De mindre billige covers sparer du dog stadig mange penge på, du kan næsten få to covers for et covers pris. Så shop løs blandt vores farverige, blomstrende, mønsterprægede covers, og lad din smartphone sige noget om dig.

Hvis du ikke er til for meget print, mønster og farver, har vi naturligvis også et udvalg af diskrete og ensfarvede covers, der giver et mere dæmpet look.

Billigt mobil tilbehør

Nå men det hele skal jo ikke handle om covers, for vi har også andre spændende produkter her på siden. Vi har nemlig sørget for, at du kan købe lidt lækre gadgets, blandt andet i form af panserglas, opladere og adaptere. Alt sammen ting man har brug for, men som man ikke gider bruge mange penge på. Derfor har vi gjort det så billigt som muligt for dig at købe en ekstra oplader, at beskytte din telefon lidt bedre eller til at kunne lade din telefon op på farten.

Bestil dit nye cover eller mobil tilbehør i dag inden kl 15, og hav det allerede i morgen.

Velkommen til Luxplus