Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Travelsize: Barberskraber, parfume, tørshampoo, Elisabeth Arden, Maybelline

Top 10 til håndbagagen

Af Luxplus
Er du ferieklar? Se listen med de 10 uundværlige produkter som du absolut skal pakke med i håndbagagen, og undgå panik hvis din kuffert forsvinder.

Pak rigtigt til ferien

Hvis du nogensinde har prøvet at stå i lufthavnen og vente på en kuffert som aldrig dukker op, så ved du også at det er noget nær den dårligste måde man overhovedet kan starte sin ferie på.

Jeg er heldigvis selv med årene blevet bedre og bedre til at pakke min kuffert med kun det allermest nødvendige, men jeg har faktisk også opdaget at det klart nemmeste er at nøjes med at pakke i sin håndbagage. Du må alligevel have forholdsvis meget med under armen op i flyveren, så hvis du kan begrænse sig til kun en lille kuffert, er det SÅ meget nemmere og hurtigere at komme igennem lufthavnen!

Du slipper både for at bruge en evighed ved check in og ved bagagebåndene ved feriedestinationen, og du er sikker på at ALLE dine ting når sikkert frem.

Men uanset om du kun rejser med håndbagage, eller om du også har lidt ekstra tøj og lir i en større kuffert, er det under alle omstændigheder en rigtig god idé at sørge for at dine mest essentielle produkter og rejsemusthaves er pakket i håndbagagen. Så er katastrofen heller ikke ligeså stor hvis det tomme bagagebånd bare kører i tomgang uden din kuffert.

Her får du min top 10 over produkter som jeg altid sørger for at pakke i min håndbagage:


1. Universalcremen

Det første punkt gælder ikke kun håndbagagen, men også generelt din taske til hverdag: Forlad aldrig hjemmet uden en universalcreme!
Mine to favoritter er Dr. PawPaw Original Balm og så selvfølgelig universalcreme klassikeren: Elizabeth Arden Eight Hour Cream.

Det er helt vildt så tør huden og især læberne kan blive af flyverluft. Det kan nærmest føles som om den tørre luft i kabinen kan suge alt væske fra din krop og ansigt, og derfor er mit nummer et tip for guds skyld at medbringe et godt multiprodukt som kan fugte dine læber, hænder, kinder osv.

Det smarte ved en universalcreme er selvfølgelig at den har så mange forskellige funktioner og at du dermed får læbepomade, håndcreme, fodcreme, salve og blablabla. i ét produkt.

2. God håndhygiejne på ferien

Er der noget der virkelig kan smadre en god ferie så er det da feriemave. Øv.

Derfor har jeg altid en lille håndsprit med i min håndbagage.

Når man vandrer rundt og ser på seværdigheder en hel dag, er det ikke altid man lige får tid til, eller kan finde et sted hvor man kan vaske hænderne, og så er en håndsprit virkelig guld værd. 

3. Shampoo i rejsestørrelse

Nu er det jo håndbagage vi snakker om, og derfor må man jo ikke have særlig meget med i flydende form. Men skulle kufferten forsvinde, er det rart at have en backup shampoo i håndbagagen, og under alle omstændigheder har du jo heller ikke brug for flere hundrede milliliter shampoo til en uges ferie. Derfor er et godt tip at købe en mini shampoo i rejsestørrelse på 50 ml der lige passer til en uges forbrug. 

4. Tørshampoo

Vi bliver lige i hårkategorien og næste tip omhandler en af mine yndlings hverdagsprodukter som mit hår selvfølgelig ikke skal snydes for bare fordi det er ferie. Ligesom med mini shampooen, kan du med fordel finde en tørshampoo i rejsestørrelse, så du hurtigt kan friske det fedtede og klaskede hår op igen efter en lang rejse. Mit favorit brand inden for tørshampoo er Batiste som laver en mini udgave på 50 ml der ikke fylder meget i tasken.

5. Renseservietter

Det er ikke kun hænder og hår som kan blive snavset og fedtet af at være på farten. Ansigtet suger også masser af forurening og snavs til sig, og jeg har nogle gange stået om aftenen på en storbyferie og fået et chok over hvor meget snavs min ansigtshud har suget til sig. Derfor er gode renseservietter absolut også et must på ferien.

6. Glatte ben, armhuler og whatever…

Står den på ren charterferie med masser af sol og bikini, så skal benene selvfølgelig også være silkebløde og glatte under hele ferien.
Gillette har lavet mini rejse barberskraberen: Gillette Venus Snap Embrace som fylder minimalt i tasken og som er perfekt til at vedligeholde en glat hud under hele din solferie. Jeg har den altid med i min toilettaske når jeg rejser. 

7. Lækker ferieduft

Mange store parfumebrands har været så smarte at lave deres populære parfumeudgaver i små rejsestørrelser. Du kan derfor finde din sædvanlige parfume i en lille udgave og have den med i håndbagagen, eller afprøve en ny mini parfume på ferien. Det vilde med dufte er at de ofte knyttes ret stærkt til vores minder og oplevelser, og har du brugt en ny parfume på en ferie, kan denne særlige parfumeduft efterfølgende vække dine unikke minder om en rigtig god ferie.

8. Mascara (vandfast mascara til badeferien)

Skulle uheldet ske og kufferten med din makeuptaske forsvinde, er det en god idé at have en ekstra mascara i din håndbagage.

I den skarpe sol er det selvfølgelig ikke godt at have alt for meget makeup på, men vi kan vist alle blive enige om at mascara er rimelig uundværlig. Står den på sol og strand, så invester i en god vandfast mascara der kan holde til vandsprøjt.

9. God ånde og mundhygiejne

Skal du ud på en længere flyvetur, måske endda mellemlande, kan det også være rart at kunne friske din ånde op og holde din mund ren uden at skulle have fat i tandbørsten. Prøv CB12 Boost Strong Mint Chewing Gum som er en pakke med tyggegummi specielt udviklet til at fjerne dårlig ånde og forebygge karies. 

10. Masser af fugt til ansigtet

Det sidste tip står endnu engang i fugtens tegn, og er et produkt som du bestemt heller ikke må snyde dig selv for at tage med på ferien: Ansigtsspray.

Der findes flere gode ansigtsspray fra mærkerne Avéne, La Roche-Posay og Vita Liberata. Lige nu er min favorit: Vichy Eau Thermal Spa Water som du kan spraye i ansigtet flere gange under rejsen og på de dage på ferien, hvor dit ansigt har brug for lidt ekstra fugt. Vichy ansigtsspray er fremstillet af rent kildevand og virker beroligende på en tør og irriteret rejsehud.

Det var min liste over produkter som jeg altid sørger for at bringe med mig uanset om jeg kun har et par få overnatninger, eller om jeg er på en 14 dages charterferie.
Har du andre produkter eller tips til ting du altid har med i tasken, så smid endelig en kommentar!

Den er god nok