Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

DR. PAWPAW

Besparelsen er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Den første måneds medlemskab er gratis (herefter 89,-/md.) og kan opsiges når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

DR. PAWPAW

Dr. PawPaw
Dr. PawPaw er et engelsk brand som har fået enorm succes med deres Dr. PawPaw Original Balm og Dr. PawPaw Tinted Balm.
Dr. PawPaw Original Balm er en universalcreme som alle kvinder burde have i deres taske. Den banebrydende parfumefri universalcreme fra Dr. PawPAw er en multifunktionel balm som du kan bruge til dine læber, huden, håret, negle og neglerødder osv. Den originale balm i den gule tube fra Dr. PawPaw er et perfekt redskab til tør hud på hænder, negle, hæle eller tørre læber, men du kan også bruge produktet til at give din makeup en shiny effekt eller til at style dine øjenbryn med. Mulighederne er utallige, og derfor er Dr. PawPaw Original Balm et absolut musthave produkt som alle burde eje.

Dr. PawPaw har også skabt Dr PawPaw Tinted Peach Pink Balm som har de samme skønne ingredienser som den originale balm, men med en lille smule pink farve, så du kan give dine læber og kinder en frisk glød og samtidig få bløde og fugtede læber. Ønsker du en mere i øjenfaldende rød farve på dine læber, kan du prøve Dr. PawPaw Tinted Ultimate Red Balm som fungerer som en smuk rød lipgloss eller som en fin cremeblush der kan arbejdes ind i huden på kinderne.
Dr. PawPaw Original Balm universalcreme og de to andre lipbalm er oplagt som læbepleje. Produkterne indeholder papayafrugt som dufter skønt og har gode egenskaber på tør hud.

Med sit indhold af naturlige ingredienser, er Dr. PawPaw Original Balm et oplagt produkt til alle typer af hudproblemer. Dr. PawPaw læbepleje indeholder PawPaw som er en frugt fra Carica Papaya planten som har en naturligt helende effekt på huden, og olivenolie som sørger for at pleje og fugte hud og læber.
Har du ikke prøvet Dr. PawPaw produkterne endnu er det bare om at komme i gang. Kvinder over hele England har gjort Dr. PawPaw til et musthave produkt, og det er derfor også på tide at de danske kvinder får øjnene op for de populære produkter.
Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus
Luxplus er en medlemsklub, hvor du kan opnå store besparelser på mange tusinde produkter. Du vælger selv om du vil handle til vores normalpris, eller om du vil oprette et medlemskab og opnå de store medlemsrabatter. Første måned er gratis og derefter koster det 89,-/md. - og du kan opsige når du vil.

Udover besparelsen på produkterne, får du som medlem også fri fragt på ALLE ordrer. Vi glæder os til at byde dig velkommen.