Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

SEBASTIAN PROFESSIONAL

Besparelsen er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Den første måneds medlemskab er gratis (herefter 89,-/md.) og kan opsiges når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

SEBASTIAN PROFESSIONAL

Sebastian Professional
Vil du være med på bølgen inden for hårpleje, så skal du vælge Sebastian Professional. Sebastian Professional har nemlig igennem de sidste mange år, været én af de mest solgte hårplejeserier i Danmark. Sebastian Professional er kendetegnet ved særdeles høj kvalitet til forskellige hårtyper og stil. Hårprodukterne fra Sebastian Professional er anerkendt blandt stylister, og anvendes af professionelle frisører verden over. Produkterne er kendt for at give et professionelt resultat i salonklasse.

Sebastian Professional blev skabt i L.A. i begyndelsen af 1970’erne af frisøren Geri Cuzena og hendes mand John Cuzena. Det er blandt andet ved hjælp af Geris frygtløse drivkraft, og behovet for nytænkning, at Sebastian Professional i dag har stået for nogle af de mest banebrydende opfindelser inden for skønhedsbranchen.

Sebastian Professionals produktsortiment spænder bredt, og tilbyder både produkter til pleje og styling af dit hår. Med produkter fra Sebastian Professional kan du genoprette hårets balance, og genvinde den naturlige styrke og glans, samtidig med at du nærer håret med naturlige ingredienser og ældgamle teknikker.

Hos Luxplus kan du finde både shampoo, conditioner, hårmousse, hårspray og hårvoks.
Sebastian Professional kommer i flere forskellige serier. Color Igniti, Forte, Penetraitt, Hydre og Trilliance er til at finde her hos Luxplus. Produkterne kommer både i størrelserne 200 ml, 250 ml og i rejsestørrelser på 50 ml. Så bare fordi du skal pakke let, behøver du ikke undvære en god shampoo eller conditioner. Sebastian Professional mini er perfekt til når du skal ud og rejse.

Køb hårprodukter fra Sebastian Professional for at få det bedste fra naturen, og den moderne videnskab i én flaske. Kombinationen af innovation og gammeldags fokus på naturlige ingredienser, har vist sig at være en sand vinder. Vælg Sebastian Professional, hvis du vil have fingeren på pulsen og have de nyeste produkter inden for hårpleje.
Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus
Luxplus er en webshop og en medlemsklub. Medlemskab koster kun 89,-/md., kan opsiges når du vil - og den første måned er helt gratis. Når du handler til vores medlemspris, opretter du også et medlemskab.

Som medlem får du store besparelser på vores produkter, samt fri fragt på ALLE ordrer.

Vi glæder os til at byde dig velkommen. Læs mere om Luxplus.