Kun for medlemmer:
 • Spar på alt
 • Altid gratis fragt
 • Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
L'Oreal shampoo, Natural World shampoo, Dove shampoo, Paul Mitchell shampoo

Shampoo behøver ikke være dyrt!

Af Camilla Johnsen
Det skal handle om shampoo. Billig shampoo. Og hvad du kan få af billig shampoo for under 50 kroner - og det er mange!

Ja det kan faktisk godt lade sig gøre, at finde en god og plejende shampoo til under 50 kroner. Vi har faktisk shampooer til helt ned til 9 kroner- not kidding!

Jeg har plukket nogle shampooer ud fra vores sortiment, som i øvrigt er ret stort, vi har pt. over 350 forskellige shampooer på lager, og der er en masse på vej. Men fælles for disse er, at de alle kan noget til prisen, og at de alle koster under 50 kroner hos Luxplus. Billig shampoo - under en 20’er!

Man kan jo spørge sig selv om shampoo behøver være dyrt for at være godt. Og der må svaret være både ja og nej. For det kommer lidt an på, hvad man forventer af sin shampoo. Hvis du ønsker en shampoo der vasker dit hår rent, uden så mange dikkedarer, så er en shampoo til 9 kroner et yderst fornuftigt valg. 

 • Blandt andre Harmony og Herbal Essences laver shampooer til 9 kroner. 
 • Hvis du ønsker en shampoo, der tilfører lidt fugt og næring til håret, kan du eventuelt vælge en shampoo fra Dove. Det er et brand, der er kendt for at lave fugtgivende produkter, og som er udmærket til prisen, nemlig 15 kroner.
 • Lige under 20 kroner, kan du blandt andet finde en keratin shampoo fra Pantene, en shampoo til farvet hår fra Sunsilk, samt en shampoo fra L’Oreal der giver glans. Shampooen fra Sunsilk er god til dig der har farvet hår, som ikke er slidt. Det er faktisk generelt for shampooerne til den pris, de er gode, hvis du ikke har et meget ødelagt hår, de kan nemlig sagtens tilføre lidt pleje og glans til håret.  
 • En der skiller sig lidt ud fra mængden i den her kategori, er shampooen fra Daily Defense. Den ligner til forveksling en shampoo fra Natural World, som er dyrere. De ikke bare ligner hinanden, de indeholder også begge Moroccan Argan Oil, som er en olie, der er rig på E-vitaminer og antioxidanter, som tilfører ekstra fugt til håret. Shampooen fra Daily Defense koster 19 kr. 

Hvis du styler og farver dit hår, og generelt er lidt hård ved håret, kan det have brug for mere pleje, end en hvad en shampoo til 9 kroner kan give dig.Shampoo - under en 50’er!

 • Her begynder vi at tale om frisørshampooer, såsom L'Oreal Intense Repair og L'Oreal Mythic Oil, som koster henholdsvis 39 og 49 kroner hos Luxplus. Markedspriserne er 104 og 169 kroner på de her to shampooer, så du får altså meget mere, end hvad du betaler for så at sige. Begge shampooer er meget fugtgivende, og går ind og reparerer håret i dybden. De er især gode, hvis man har et meget skadet hår.  
 • Natural World er blevet meget populært, fordi serien blandt andet består af shampoo med Argan Oil, Chia Seed Oil og Macadamia Oil, som er ingredienser der er enormt plejende (det kan du i øvrigt læse om i artiklen “Få sundt hår med Natural World"). Shampooen fra Natural World på billedet koster 35 kroner hos Luxplus. 
 • Apropos Macadamia Oil, så har brandet Macadamia lavet en shampoo med selvsamme ingredienser i, der går ind og genopbygger håret og skaber en balance så håret fremstår sundt og glansfuldt. Den koster hos Luxplus kun 39 kroner.
 • Til sidst har jeg valgt to shampooer, som man ikke kan få til under en 50’er mange steder, nemlig Paul Mitchell Original og TREsemmé Salon Silk. Forskellen er dog, at man i Paul Mitchell shampooen får 300 ml og i TREsemmé shampooen får 900 ml, begge til 49 kroner. Men her taler vi om shampoo, der virkelig kan gøre en forskel for dit hår. 


Alt i alt vil jeg ikke påstå, at man får hvad man betaler for, når det kommer til shampoo, men at det kommer an på hvilken slags hår, og dermed hvilket behov du har. Hvis du gerne vil gøre noget ved et slidt og glansløst hår, fungerer en shampoo til 9 kroner altså ikke. Dog behøver en god shampoo ikke at være dyr, især ikke når man kan spare op til 90 % på hos os. 

Billig conditioner

Det er ikke kun shampoo der ikke behøver være dyrt, det samme gælder balsam og conditioner. Vi har et stort udvalg af conditioners der egner sig til ethvert hår, hvor slidt, krøllet eller sundt håret er. 

Conditioner sørger for at lukke hårstråene efter det er blevet vasket, eller har fået en hårkur i håret. Det gør at de plejende produkter du har brugt, bliver optaget bedre i håret, og dermed har en større effekt. Derudover skåner conditioner håret, ved at sørge for, at håret er nemmere at rede ud, hvorfor dit hår bliver sundere og stærkere. 

Den er god nok