Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Hårpleje med argan olie, kokosvand, macadamia olie, chia seed olie, keratin

Få sundt hår med Natural World

Af Camilla Johnsen
Argan olie, Coconut water, Macadamia oil, Chia Seed Oil eller Keratin - Hvad er bedst til dit hår?

At have sundt hår, er ikke altid lige nemt! Hvis du, som jeg, har farvet dit hår lidt for ofte, vasket og tørret dit hår lidt for ofte, og glattet dit hår lidt for ofte - ja så er vejen til et sundt og glansfuldt hår altså meget lang! Og hvad man ikke har prøvet af produkter for at redde sit slidte hår… Det er både meget tidskrævende, og enormt dyrt!

Derudover kan det også være utrolig uoverskueligt at finde ud af. hvilke produkter der duer til lige netop ens hår!

Nå men det jeg jo egentlig vil frem til, er at fortælle  om de her fuldstændig fantastiske, økologiske hårprodukter fra Natural World. Lige fra starten har folkene bag Natural World haft en helt skarp strategi om, at skabe naturlige hårprodukter med naturlige og aktive ingredienser fra hele verden, til en overkommelig pris - og jeg skal da lige love for at det er lykkes!



Alle Natural World produkterne er fantastiske på hver deres måde:

  1. ARGAN OIL OF MOROCCO - Den første og måske mest populære jeg vil nævne, er deres Morrocan Argan Oil, som jo er et produkt der er gået hen og blevet enormt populært, og når man har prøvet det, kan man jo godt forstå det. Argan olien trænger ind og blødgør håret uden at efterlade det fedtet og tungt - Prøv den!
  2. BRAZILIAN KERATIN - Indeholder en unik keratin formular som giver glans, blødhed og forhindrer krus i håret.  Bio-mimetisk Keratin kan efterligne hårets naturlige sammensætning, den er derfor perfekt til tørt og skadet hår. Serien går målrettet ind, og reparerer selv de mest beskadigede områder af hårets overflade, og genopretter hårets naturlige glans - den er rigtig god til at genopbygge håret!
  3. COCONUT WATER - Serien indeholder økologisk kokosvand, som trænger ind i håret, og tilfører masser af fugt, indtil håret er mættet, dog uden at håret føles fedtet. Coconut Water giver håret et smukt og strålende flot shine - og så kommer dit hår til at dufte fantastisk!
  4. CHIA SEED OIL - Chia Seed Oil serien er perfekt til et fint hår. Chia Seed Oil tilfører volumen til håret, og efterlader det med en smuk og glansfuld udstråling. Denne serie egner sig desuden også rigtig godt, hvis man benytter mange stylingprodukter, da den er meget effektiv til at fjerne snavs fra håret, og give håret styrke, og en rigtig flot glans.
  5. MACADAMIA OIL - Denne serie indeholder naturligvis primært økologisk Macadamia olie, som er ultra fugtgivende, og tilfører næring til håret, så det bliver smukt glat og blødt. Den er i øvrigt fri for parabener, og er derfor også rigtig god, hvis man har en lidt sart hovedbund.


TIP! Det er altid en god idé, at vaske håret to gange når du vasker hår. Første gang kan du bare tage lidt shampoo i håret og skylle rester fra hårlak, tørshampoo og andre stylingredskaber ud. Anden gang er det nemmere at komme i dybden med shampooen, da overskydende rester er væk. Det efterlader dit hår helt rent. 

Nå men så er der vist ikke meget mere at sige, end at jeg stærkt kan anbefale, at købe de her produkter, dit hår vil takke dig for det - I promise! :-)


Shop blandt vores udvalg nedenfor (Psst! Vi har flere Natural World produkter, hvis dit yndlingsprodukt ikke lige er der)

Den er god nok