Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

DAILY DEFENSE

Besparelsen er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Den første måneds medlemskab er gratis (herefter 89,-/md.) og kan opsiges når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

DAILY DEFENSE

Daily Defense
Daily Defense er billig hårpleje til både kvinder og mænd.
Daily Defense laver shampoo, conditioner og hårkur og de mange forskellige Daily Defense hårpleje produkter er især blevet populære for deres mange lækre ingredienser der hver især blødgør, fugter og plejer tørt og skadet hår.
Blandt udvalget af gode, billige hverdags shampoo fra Daily Defense finder du shampoo med ingredienser som Macadamia Oil, Keratin, Shea Butter, Almond Oil, Argan Oil, kokos og green apple. De særligt udvalgte ingredienser trænger ind i håret og gør din daglige hårrutine til en sand fornøjelse.
Daily Defense hårpleje brandet har også skabt en række leave-in hårkure som skal masseres ind i håret og trække i ca. 3 minutter før du kan skylle din hårkur ud igen. Daily Defense 3 Minute Leave In Treatment er en skøn leave in hårkur med shea butter og mandel olie der blødgør håret og gør det nemt at rede ud bagefter.

Daily Defense er prisvenlige hårprodukter som egner sig godt til både mænd og kvinder. De billige shampoo, conditioner, balsam og Daily Defense hårkur findes i forskellige serier med ingredienser som er super hotte og oppe i tiden når det kommer til moderne hårpleje.
Du kan få Daily Defense til en super billig pris og dermed spare mange penge på dit månedlige indkøb af hårpleje produkter. De mange forskellige shampoo, balsam og hårmasker er alle skabt ud fra en vision om at god hårpleje skal være tilgængeligt for alle og produkterne findes i mange forskellige størrelser alt efter hvor meget du skal bruge. Det særlige ved Daily Defense er de mange gode ingredienser som macadamia olie, shea smør, argan olie, kokosolie og meget mere som får håret til at stråle, men også de unikke duftnoter som får håret til at dufte rigtig godt.
Daily Defense har bredt sig til at blive et meget populært hårpleje brand i store dele af verden, og har man først stiftet kendskab til Daily Defense hårprodukterne, forstår man udmærket hvorfor.
Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus
Luxplus er en medlemsklub, hvor du kan opnå store besparelser på mange tusinde produkter. Du vælger selv om du vil handle til vores normalpris, eller om du vil oprette et medlemskab og opnå de store medlemsrabatter. Første måned er gratis og derefter koster det 89,-/md. - og du kan opsige når du vil.

Udover besparelsen på produkterne, får du som medlem også fri fragt på ALLE ordrer. Vi glæder os til at byde dig velkommen.