Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Maybelline læbestift og Estee Lauder læbestift

Guide: Den perfekte læbestift til dig

Af Line Munkholm | Blogger
Det kan være svært at finde den perfekte læbestift. Blogger Line Munkholm giver dig her en guide til, hvordan du finder din signatur læbestift.

Find din signatur læbestift

Er du den sexede, klassiske, uskyldige eller bare ren rock n’ roll? Her er tips til den perfekte læbestift til netop din type…Den sexede: Dine beautyikoner er evigt forførende kvinder som Jennifer Lopez og Kim Kardashian, der næsten altid ses med en ”nude lip”, der er skabt med en perfekt beigefarvet læbestift tilsat store, mørke øjne.

Sådan skaber du looket: Hvis du har meget røde læber, kan du dække dem med foundation, inden du lægger Estée Lauder Color Envy Lipstick 170 Alluring. Concealer er no go, da det vil give et for tørt look, der på ingen måder er sexet. Leg med en øjenskygge-palette som W7 In The Nude Eye Palette, der giver intense, mørke øjne og slut af med masser af mascara.

Den klassiske: Du sætter en ære i at udstråle klasse og spejler dig i klassiske skønheder som Angelina Jolie og Anne Hathaway med fantastisk, glødende hud og evigt smukke, røde læber.

Sådan skaber du looket: Forbered din hud med masser af fugtgivende dagcreme. Hvis din hud er tør, kan du blande et par dråber olie i din foundation såsom L'Oreal Nude Magique Eau De Teint 190 Rose Beige for et ekstra ”dewy” resultat. Tegn læberne op med blyant og udfyld resten af læben med L'Oreal Color Riche Lipstick 229 Cliché Mania. 

TIP! Vælg en rød farve med blå undertoner, hvis du vil have dine tænder til at virke hvidere. 


Den uskyldige: Du spiller på det sarte men alligevel forførende babydoll look og har beautyikoner som Kate Hudson og Blake Lively, der viser sig med et minimum af makeup som en lillepiget lyserød på læberne og definerede dådyr-vipper. 

Sådan får du looket: Når looket er simpelt er der ekstra fokus på detaljerne, så start med at tegne dine læber op med en læbeblyant – mal kun udenfor dine egne konturer, hvis du har deciderede skævheder, der skal rettes op. Påfør Maybelline Color Sensational Lipstick 165 Pink Hurricane og slut af med flere lag L'Oreal Mega Volume Collagene Mascara Black. Lad hvert lag tørre, før du påfører nyt. Så undgår du klumpede edderkoppevipper. 

Den rock n’ roll’ede: Du er en ægte rock chick, der elsker sort, læder og vovede beauty-ikoner som Cara Delevigne og Taylor Momsen mørke læber og eyeliner. 

Sådan får du looket: Påfør en læbeblyant og vær særdeles omhyggelig med processen. Start med konturen og fyld herefter hele læben ud med blyanten, så L'Oreal Color Riche Lipstick 362 Crystal Cappucino holder længere. Læg en skarp eyeliner som L'Oreal Superliner Eyeliner Intense Perfect Slim Black ved at støtte din albue på vasken for ekstra præcision. 

Den er god nok