Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Bliv klar til sommer

Bliv klar til sommer

Af Luxplus
Er du sommerklar? Få de bedste råd og tips til produkter, der gør dig sommerklar fra tå til top.
Temperaturen stiger og sommeren er så småt begyndt at kigge frem. Det betyder lune sommerdage, strand, solcreme og sommerfester i lange baner. Inden du går i panik over at skulle lufte din (måske oversete) krop efter vinterhi, så læs med her og få et par gode råd til, hvordan du går sommeren i møde.


Få styr på fødderne

Har vinteren sat sine spor på dine fødder, så er det bare om at komme i gang med at pleje dem inden sandalsæsonen for alvor melder sin ankomst. Smid strømperne og team op med en pimpsten i badet, så hård hud på hæle og fødder bliver nemmere at file af. Følg op med en god fodscrub, som får bugt med døde hudceller og ru hud. Skal fødderne have ekstra pleje og selvforkælelse, kan du med fordel nyde et afslappende fodbad fyldt med æteriske olier og/eller havsalt i inden du skrubber fødderne.

Går du efter den nemme løsning, kan vi varmt anbefale eksfolierende sokker, som klare opgaven for dig, mens du ligger på sofaen med din yndlingsserie på Netflix. Se vores aktuelle udvalg af fodpleje og eksfolierende sokker - her.

Glat hud og bløde sommerben

Når fødderne er sandalklar, kan du vende snude videre til næste step. Benene skal luftes - og helst barberede! Glatte, fugtige ben ser bare flottere ud i en flagrende sommerkjole. Derudover skal du heller ikke glemme at fugte resten af kroppen!

Sig farvel til vinterpelsen

Sommerben skal helst være uden pels, og heldigvis behøver det ikke være en besværlig oplevelse at få glatte, hårfrie ben. Team op med din barberskraber fra Gillette, eller en god hårfjerningsvoks fra Veet. Har du ikke en god barberskraber, voks eller hårfjerningscreme, så kan du med garanti finde det i vores store udvalg af barbering og hårfjerning til kvinder - her.

Læs også: Intimbarbering - uden røde kopper!


Husk eksfolieringen!

Efter vinterhi kan huden have brug for en god omgang eksfoliering med bodyscrub. Hungrer du efter den solbrune farve, så er dette trin nødvendigt, hvis du gerne vil hold den brune kulør - længe! Vi anbefaler, at du skrubber huden 1-2 gange om ugen året rundt for altid at have en frisk og ensartet hud, men især lige inden du skal på ferie! Så er du sikret en langtidsholdbar og dybere solbrun farve.

Massér kroppen ind i god bodyscrub for at fjerne døde hudceller og snavs i dybden. De fleste bodyscrubs indeholder en form for korn, salt eller sukker, som har en let slibende effekt. Når du bruger en bodyscrub aktiverer du blodcirkulationen i huden, mindsker og forebygger appelsinhud (cellulite). Brug gerne skrubben 1-2 gange ugentligt i badet. Find billige bodyscrubs med tropiske dufte, æteriske olier eller havsalt - her.

Læs: Stor guide: Sådan skal du rense og eksfoliere din hud!


Fugt, fugt og atter fugt

Efter eksfoliering må du ikke glemme at give huden masser af fugt! Sol, vind og vand er med til at udtørre din hud. Derfor kommer du ikke udenom en fugtgivende bodylotion

Du skal se din krop som en smuk blomst - en blomst, der udtørrer, hvis ikke den får fugt. Det samme gælder din krop - både udenpå og indefra. Brug en fed bodylotion, som nærer og plejer din hud efter at have skrubbet alle de døde hudceller væk, så den nye hud kan stråle. Vi anbefaler, at du bruger en god bodylotion hver dag - året rundt, så du kan bevare din solbrune farve, men også så din hud kan bevare sit fugtniveau. Desuden hjælper fugt også på at bremse alderstegn, rynker og fine linjer i huden. Win win.

Er dine stænger ligblege, kan du snyde med en selvbruner. Har du i forvejen en smule kulør, kan du forkæle dine ben med en lækker kropsolie med shimmer effekt - en virkelig god kropsolie, som er værd at barbere benene for!


Hjælp din hud indefra

Skønhed kommer indefra, vi skal ikke glemme det! For at din hud, hår og negle kan være i tip-top stand, er det først og fremmest vigtigt, at du drikker rigeligt med vand! Derudover kan du med fordel supplere din daglige kost med de nødvendige vitaminer og mineraler, den har brug for. Vi elsker VitaYummy Tan & Glow, som forbedrer huden i sommersolen, og giver huden en lækker sommerglød.

Løbet tør for vitaminer? Find vitaminer og mineraler på tilbud - her.

Få det perfekte sommerlook med kun 3 trin

En let sommermakeup er et hit, når temperaturen stiger! Inden vi dykker ned i sommerens hotteste makeuptrends, så får du lige et par tips med på vejen til, hvilke frisure, der passer perfekt ind i sommermånederne.

1. Bølgende sommerlokker

Beachy waves - en sikker vinder! Hvis du ikke har fået bølgende sommerlokker fra turen på stranden, så kan du snyde med en god saltvandsspray. Pift dine beachy waves op med farverige hårspænder eller hårelastikker. Måske et par romantiske fletninger for at opnå en boheme-sommer-vibe. Måske foretrækker at kaste håret op i en messy bun? Uanset frisuren, så hold den enkel, hurtig og elegant. Glem ikke at pleje håret med hårolie og varmebeskyttelse, da håret tørre ud af sol, klor og saltvand.

2. Let sommermakeup

Makeuppen skal helst holde hele dagen uden at smelte i varmen eller forsvinde helt. Less is more. Lad din naturlige skønhed skinnende igennem og fremhæve dine smukkeste træk med hjælp fra mineral makeup og lette makeup-produkter.

Fugt

Start altid din beautyrutine med fugtighedscreme. Din makeup vil lægge sig pænere på huden og helt sikkert også holde længere!

Primer

Følg op med en god primer - eventuelt en mat primer, som forhindrer shiny T-zone i sommervarmen. Primeren vil hjælpe med at beskytte din hud mod ydre faktorer og udglatte fine linjer samtidig med, at den sørger for at din makeup holder længere.

BB creme

Udskift din foundation med en BB-creme. En BB Cream er en lettere foundation, der samtidig fugter og giver udstråling. En BB-creme tilstopper ikke dine porer og føles ikke tung på huden.

Mineralpudder

Brug mineralpudder, den giver nemlig din hud mulighed for at ånde. Derudover indeholder den SPF, som samtidig beskytter din hud.

Vandfast mascara

En vandfast mascara er uundværlig i sommervarmen! Med en vandfast mascara undgår du at ligne en panda i løbet af dagen. Du kan med fordel vælge en brun mascara for at opnå et mere naturligt look. Se vores udvalg af billige mascara - her.

Face mist

Med en face mist i håndtasken kan du konstant holde din hud hydreret, afkølet og din makeup opfrisket. Vælg eventuelt en face mist med solfaktor.

3. Smukke sommernegle

Komplimentér din solbrune hud med en neglelak fra Essie, OPI, Technic eller et andet kendt brand. En fin neglelak i en trendy sommerfarve kan i den grad pifte dine negle op. På Luxplus finder du et stort udvalg af neglelak fra kendte brands. Vi har neglelak med både mat og skinnende finish i alle regnbuensfarver. - Find dem her.

Husk solbeskyttelse!

Solen er dejlig, men dens stråler er også farlige for huden - i hvert fald, hvis du ikke beskytter dig mod de hårde UVA-stråler. Uanset om du opholder dig i skyggen eller direkte i solens stråler, så er de tidlige sommerstråler lige så hidsige for din hud.

Pssst… Vidste du at solen kan være lige så skadelig for dine læber, som den er for din hud? Husk derfor altid, at have en læbepomade med solfaktor liggende i strandtasken. Køb billig solcreme, solspray og aftersun på Luxplus - her.
Den er god nok