Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Rens og eksfoliering: Er din hud klar til sommerkjolen?

Rens og eksfoliering: Er din hud klar til sommerkjolen?

Af Skønhedsblogger Salli Marianna Villefrance
Sommerlækker marcipanhud kommer ikke over natten. Start med disse tips nu, så lover jeg dig, at du har den fineste hud, når vejret arter sig.

Føler du dig klar til at flashe bare ben og arme i florlette kjoler? Vinteren har været lang og kold. Krops- og ansigtshuden, har derfor helt sikkert betalt prisen for frost, radiatorvarme og en tungere makeup med knopper, rødme og tørhed. Derfor skal den naturligvis gøres forårsklar. 

At lægge lidt mere energi og tanke i din renserutine giver så mange fordele, at det er det første punkt, du skal kigge på, når du ønsker at forbedre din hud og glød. 

Med fokus på blid, men effektiv rens af huden får du:


  • Renere hud med færre urenheder
  • Glødende, frisk og jævn hudtone
  • Langt bedre optagelse af dine serums og cremer
  • Færre linier og rynker
  • En smukkere makeup, der holder længere


Disse steps guider dig til at skrubbe vinteren af din hud og (gen)finde den sommer-lækreste udgave af dig selv: 


Rens dagen af ansigtetNeutral Face Wash er en fornuftig ansigtsrens til en særdeles fornuftig pris. En blød og let skum med et højt indhold af fx niacinamid gør Neutral Face Wash velegnet til en effektiv, men blid rens. Niacinamid er faktisk lidt af en hudpleje-superhelt. Niacinamid binder fugt, forfiner hudens tekstur, afhjælper acne, beroliger rosacea og udjævner pigmentpletter. Den har anti-inflammatoriske egenskaber og kan anvendes på selv en sart hud. Jeg sagde det jo. Superhelt!

Som vi jo alle ved, har en superhelt for det meste også et godt sidekick. Her er det den lille lyserøde ’renseassistent’,
W7 Cleasing Spa Pad, som hjælper med at fordele den bløde renseskum. Den nubrede overflade masserer, skrubber og gør Neutral Face Wash endnu mere effektiv. 


Vink farvel til døde hudceller


Ophobning af døde hudceller er blandt andet en af årsagerne til trist og grå hud. Dem kan du sige farvel til med en mekanisk eller en kemisk exfoliering. Til sart hud anbefaler jeg en kemisk eksfoliering.

Hurtigt forklaret virker en kemisk eksfoliering ved at opløse ’limen’ der klæber de døde hudceller til din hud. Desuden hjælper den dine efterfølgende hudplejeprodukter til at trænge endnu længere ind i huden – der hvor de virkelig virker. Clinique Clarifying Lotion Mild indeholder salicylsyre, som får has på urenhederne på så mild en måde, at den kan anvendes på selv helt sart hud. Den kan anvendes hver dag. Brug den som en tonic efter rens: put lidt på en vatrondel, tør ansigt, hals og decolleté. Påfør herefter dag- eller natcreme.

Andre hudtyper, der kan tåle lidt mere, kan gå videre og stimulere hudcellerne med en blid mekanisk peeling som Rønsbøl Face Peeling, der polerer hudoverfladen med små runde voksperler. Brug den på fugtig ansigtshud efter anvendelse af ansigtsrens og massér i cirkulerende bevægelser. 


Et godt tip: Massér hellere med et blødt tryk i længere tid, end hårdt i kort tid. Giv produktet og huden tid til at arbejde sammen. Vask peelingen af med lunken vand. Anvend den 1 gang om ugen – selv bruger jeg den som et dejligt søndagsritual, der gør mig klar til en ny uge.


De to produkter kan sagtens kombineres. Det gør jeg selv. Brug Rønsbøl Face Peeling 1 gang ugentligt og spring så den dag over med Clinique Clarifying Lotion Mild. På den måde får du fordelene af begge typer skrubbeprodukter.


… Og glem ikke resten af kroppen!


Specielt når det kommer til forårs- og sommersæsonen er kroppen lige så vigtig som ansigtet. Særligt overarme, lår og skinneben har tendens til at blive tørre og knoppede i løbet af vinteren. Derfor skal vi have skrubbet den tørre og skældede hud af. Her er den økologiske Brown Sugar Body Scrub fra ideel til formålet. Det brune sukker eksfolierer den tørre hud af mens mandel- og jojobaolie plejer den. Din hud vil øjeblikkeligt føles blød og glat.

Brug den 1 gang om ugen og vask dig de andre dage med en af de lækre konjacsvampe, der renser din hud med plejende egenskaber. 


Et godt tip: En god blodcirkulationen gør din hudtone jævn og glødende! Øg blodcirkulationen ved at starte med at eksfoliere fra fødderne. Bevæg dig så op af kroppen med cirkulerende bevægelser.

Den er god nok