Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

KONJAC

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

KONJAC

Konjac

De mange forskellige udgaver af Konjac svampe indeholder masser af antioxidanter, vitaminer og mineraler som effektivt, men skånsomt, renser huden og gør huden ren og blød.

Konjac svampe

Du kan både finde billige Konjac rensesvampe specielt fremstillet til ansigtet, og Konjac svampe til kroppen, som kan bruges som en mild renserutine. De naturlige Konjac svampe har en netlignende struktur, og kommer i mange forskellige farver og størrelser alt efter om de skal anvendes specielt til ansigtet eller kroppen. Du kan således få en Konjac svamp med grøn the, en Konjac svamp som indeholder bambuskul, der beskytter og nærer huden samtidig med at den bliver renset.

Årsagen til Konjac svampens store succes skyldes de mange gode brugeroplevelser, og flotte hudpleje resultater som skyldes svampens mange virksomme og naturlige egenskaber. Konjac svampe er en effektiv og skånsom metode til at rense huden, uden at anvende store mængder sæbe og andre renseprodukter.

Massér huden med din Konjac svamp i blide cirkelbevægelser. Konjac svampens struktur og overflade stimulerer hudens blodgennemstrømning, og påvirker huden til at danne nye hudceller.

Husk at din konjac svamp er et naturligt og 100% nedbrydeligt produkt, som kan holde i ca. 1-3 måneder. Efter brug kan du presse overskydende vand ud af din Konjac svamp og hænge den til lufttørring. Det er også en god idé at overhælde din konjac svamp med kogende vand ca. en gang om ugen for at den holder sig frisk og ren. Konjac svampen kan bruges til alle hudtyper.

Konjac svampen er mild og skånsom mod huden, og indeholder ikke konserveringsmidlet MI. Du kan derfor med god samvittighed bruge din svamp dagligt, da den er så skånsom over for hudens overflade. 

Har du fået lyst til at prøve en af de skønne Konjac varianter på egen krop, så kan du her på siden finde den Konjac svamp, som du føler, vil passe allerbedst til dig og dine behov. 

Billige Konjac svampe på Luxplus

Bestiller du din Konjac svamp inden klokken 15.00, kan du allerede have den foran din hoveddør den efterfølgende dag. På den måde kommer du lynhurtigt i gang med at forkæle din hud med de skønne Konjac svampe.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus