Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

RØNSBØL

Besparelsen er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Den første måneds medlemskab er gratis (herefter 89,-/md.) og kan opsiges når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

RØNSBØL

Rønsbøl
Rønsbøl er et banebrydende dansk hudpleje mærke som har udviklet en naturlig hudpleje serie som er 100% fri for parabener, parfume og farvestoffer.
Det kan være svært at finde hudpleje produkter uden parfume som samtidig plejer og beskytter huden og indeholder naturlige ingredienser, og Rønsbøl har derfor sat sig for at skabe cremer, ansigtspleje, ansigtsrens, serum, skin tonic, antiaging, øjencreme, olie, lipbalm, natcreme, rensegel, ansigtsmaske, håndcreme, bodylotion og meget mere som har fokus på rene ingredienser der er sunde for huden.

Alt efter hvilket behov din hud har, har Rønsbøl serien af hudpleje produkter med garanti flere cremer der vil være optimale for netop din hud.
Alle Rønsbøl skincare produkter er dermatologisk testet af hudlæger og de mange nærende og plejende ingredienser i Rønsbøl serien virker fugtgivende på huden og har også vist sig at være effektive som heling af hudskader.
Rønsbøl har skabt hudpleje med aktive ingredienser der er baseret på undersøgelser af hudens behov for fugt og pleje. Det vil sige at Rønsbøl hudpleje og creme indeholder ingredienser som f.eks. E vitamin der tilfører huden masser af fugt, hjælper til at forbedre hudens blodcirkulation og beskytter den mod udefrakommende forurening og frie radikaler.
Derudover findes vitaminer som Panthenol i Rønsbøl produkterne, der beskytter og holder på fugten i huden og virker fornyende på hudens naturlige proces.
Mange af Rønsbøl hudpleje cremer og renseprodukter kommer i en flot lufttæt emballage med en smart pumpe som gør det nemt at dosere mængden af creme og fordele den i ansigtet eller på kroppen.

Har du lyst til at forkæle din krop og ansigtshud med naturlige produkter der er parfumefri, parabenefri og fri for farvestoffer, kan vi anbefale Rønsbøl skincare serien. Har du sart hud, eksem eller problemer med uren hud, er Rønsbøl også lige sagen, og de aktive ingredienser virker skånsomt og beskytter hudens naturlige balance.
Rønsbøl er unikt på det danske marked som et eksklusivt hudpleje brand der koncentrerer sig om at skabe produkter uden parfume, fri for parabener og farvestoffer og med aktive og naturlige ingredienser der gør en forskel for din hud.
Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus
Luxplus er en webshop og en medlemsklub. Medlemskab koster kun 89,-/md., kan opsiges når du vil - og den første måned er helt gratis. Når du handler til vores medlemspris, opretter du også et medlemskab.

Som medlem får du store besparelser på vores produkter, samt fri fragt på ALLE ordrer.

Vi glæder os til at byde dig velkommen. Læs mere om Luxplus.