Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash

Spar ekstra 👉 Dagens bedste deals Køb nu

makeup fra Revolution, W7, Sleek Makeup, Freedom Makeup & Barry M

Billig makeup der er godt - Guide

Af Camilla Johnsen
Vores bedstsælgende makeupbrands er også nogle af vores billigste - Makeup behøver ikke være dyrt for at være godt! Læs med her, der er penge at spare

For et par uger siden skrev jeg om, at shampoo ikke behøver være dyrt, og det er det samme der gør sig gældende for makeup. Her hos Luxplus har vi nemlig utrolig meget makeup, der ikke koster alverden - vi har meget helt ned til 9 kroner! De fem brands jeg tager fat i i artiklen her, er alle fra England, hvor de er utrolig populære. Og vi kan se, at i også begynder at få øjnene op for dem, da de er blandt vores bedstsælgende makeupbrands, og det kan vi sådan set godt forstå, for de ER utrolig lækre. 

Man får meget for pengene fra brands som Sleek MakeUP, Barry M, Revolution Makeup, W7 og vores nyeste budgetvenlig skud på stammen Freedom Makeup. Når du har læst artiklen, har du med garanti fundet et par nye billige yndlingsprodukter. Billig makeup fra Sleek MakeUP & Barry M

Sleek MakeUP er et tydeligt tegn på, at makeup ikke behøver koste mange penge. Det er især Sleeks øjenskyggepaletter, der har gjort dem succesfulde, og det skyldes at skyggerne er meget pigmenteret og nemme at arbejde med. Desuden kommer paletterne i et hav af farver og kombinationer, og koster under 20 kroner hos Luxplus - Oh yes!

Sleeks foundations er også gode, konsistensen er tynd og nem at smøre ud. Den har en medium dækning, så hvis du har meget der skal dækkes, ville jeg benytte en concealer også.

Et andet produkt jeg godt kan lide fra Sleek MaekUP, er deres neglelakker, som er på 7 ml. Og jeg synes det er topsmart, når neglelakker er mindre, for let’s be honest, hvornår har du sidste brugt en hel neglelak? Og så er de jo som oftest billigere. Sleeks koster for eksempel kun 9 kroner hos os.

Barry M er et af de største og mest kendte makeup brands i London, og vi har derfor været rigtig glade for at kunne introducere Barry M til de danske kvinder. Nogle af deres bedstsælgende produkter hos os er deres neglelakker, og i særdeleshed “gelly nail paint”, som er en kombination af almindelig neglelak og gellack, neglelakken tørrer nemlig, når man påfører top coaten. De koster kun fra 25 kroner hos os. Et andet produkt jeg vil nævne fra Barry M, er en af deres læbestifter, som kan noget jeg ikke har hørt om før. For det første er den HELT grøn! Når man smører den på læberne, bliver den rødlig. Men den ser forskellig ud på forskellige mennesker, fordi farven reagerer i forhold til pigmenteringen i ens egne læber. Så den får ligesom ens egen farve frem i læberne. Den er virkelig værd at prøve, den holder i øvrigt også godt. Og så koster den kun 29 kroner. Billig makeup fra Revolution & W7

Revolution Makeup er et helt nyt makeup mærke fra London, som også har specialiseret sig i at lave billige makeupprodukter alle har råd til. Deres mål er, at revolutionere makeupmarkedet, og den måde vi bruger og køber makeup på. I stedet for at skulle begrænse sig til ét makeupprodukt, gør Revolution Makeup det muligt at shoppe løs mellem smukke øjenskygger, øjenskyggepaletter og læbestifter. Deres læbestifter koster kun 9 kroner hos os, så du kan have en til hver dag i ugen, måneden eller hvad dit budget nu tillader. Jeg må også lige gøre opmærksom på designet af de her produkter, for de er da for lækre! Det er simpelt og stilrent, og man vil rent faktisk gerne have det liggende fremme derhjemme! 

Revolution Makeup har allerede taget London med storm, og nu er det vores tur. Byd Revolution ind i dit hjem, og lad fantasien få frit spil. 

W7 blev grundlagt i 2002 af to ambitiøse unge mænd i London. I dag består W7 af over 500 forskellige makeupprodukter, og W7 er især blevet populære på grund af de billige priser. Vi er blevet ret vilde med W7s øjenskyggepaletter, som findes i forskellige størrelser, og som har et råt og lækkert udtryk. 

W7s sortiment spænder vidt fra eyeliner, contouring, mascara, eye brow kits til concealer og bronzer. Derudover har W7 lavet en pendant til den meget populære beautyblender, en power puff… Den ligner den unægteligt, og den blender foundation, concealer og så videre glimrende ind i huden. Jeg synes den er god, men jeg vil lade dig vurdere, om du synes der er en forskel - den koster i øvrigt kun 19 kroner hos os. Nyt billigt makeupbrand - Freedom Makeup

Freedom Makeup overraskede os allerede positivt da vi pakkede det ud, magen til lækkert design skal man da lede længe efter. Stilrent og klassisk og bare mums. Deres sortiment er målrettet makeupartister, både professionelle og os der bare leger vi er det. 

Jeg er især vild med deres highlighters, som kommer i nogle fantastiske farver, og giver lige den glød man har brug for her hen over vinteren.  

Måske du synes de her brands ligner nogle du har set før, og det kan meget vel være. For fælles for dem er, at de har hentet inspiration fra mere kendte og dyrere brands, og har dermed kunne fokusere på udvikling og at være konkurrencedygtige på prisen. Vi har lige nu Sleek MakeUP, W7 og Revolution Makeup helt ned til 9 kroner, mens vi har Barry M ned til 19 kroner og Freedom Makeup ned til 29 kroner. DET er billig makeup. 

Så lad os opfordre dig til at lade dig inspirere af de forskellige brands universer, og lad hver dag være en fest i makeuppens tegn!Den er god nok