Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
5 Budgetvenlige skønhedsprodukter under 100 kr

5 Budgetvenlige skønhedsprodukter under 100 kr

Af Wilma Olsson | Influencer
Skønhed behøver ikke at koste en formue! Nedenfor har vi samlet vores top 5 budgetvenlige skønhedsprodukter til under 100 kr til dig.

Du genkender sikkert den følelse, når du er i slutningen af måneden med næsten ingen penge tilbage på kortet, og mangler diverse skønhedsprodukter i dit beauty-arsenal, men du ander ikke, hvor pengene er blevet af? Bare rolig! Skønhedsprodukter behøver ikke altid at koste en formue for være fantastisk. I denne artikel har vi fundet 5 fantastiske skønhedsprodukter til under 100 KR! Så du stadig kan forkæle dig selv med gode produkter, men uden at brænde din pengepung.Batiste tørshampoo

Hurtigt, billigt og godt! Der er tre ord, der beskriver dette produkt perfekt! Batiste tørshampoo er det ultimative produkt, når dit hår trænger til en hurtig opfriskning, men du ikke har tid til et brusebad. Batiste tørshampoo er med til at holde dit hår friskt og næsten nyvasket mellem dine hårvaske. Tørshampooen absorberer overskydende olie og talg i hovedbunden, mens den tilføjer ekstra volumen og fasthed til håret.


Batiste tørshampoo kommer i mange dejlige dufte og egenskaber, så der er med garanti en, der passer til dig.


Tip! Har du lige krøllet dit hår og ønsker at få det til at ligne Hollywood-krøller? Spray derefter Batiste tørshampoo i hovedbunden og lidt på længderne. Sving hovedet op og ned et par gange, og dine krøller bliver markant mere voluminøse og smukke.


- Køb den herGarnier Fructis shampoo

Det behøver ikke at koste meget at få skinnende, blødt og smidigt hår og det er Garnier Fructis shampoo det perfekte eksempel på. Denne duftende shampoo under 100 kr er beriget med styrkende og plejende ingredienser såsom granatæbleekstrakt og fibra-cylan. Disse ingredienser hjælper med at rense dit hår for snavs, olie og talg og booste det med volumen. Dit hår efterlades rent, friskt og velplejet med en spejllignende glans. Shampooen er desuden fri for parabener og silikoner.


- Køb det herFace Facts C-vitamin ansigtscreme

Leder du efter en ny tilføjelse til din hudplejerutine, der ikke springer budgettet? Så er Face Facts C-vitamin Ansigtscreme, hvad du skal have! Med denne ansigtscreme får din hud en masse gode og dejlige ingredienser for pengene. Cremen er beriget med en C-vitamin antioxidant, der giver både fugt og pleje til din hud. Derudover lysner den huden og efterlader den med en sund glød. Det minimerer alle synlige tegn på aldring og tager det hårde arbejde til en sundere glød.


- Køb den herMaybelline Fit me concealer

Maybelline Fit Me Concealer er din bedste ven i nød, når de søvnløse nætter melder sig på banen. Med denne budgetvenlige concealer fra det verdenskendte mærke Maybelline kan du hurtigt og nemt dække og lysne mørke rande, pletter og urenheder i huden uden at dække din naturlige glød.


Maybelline Fit Me Concealer giver dig et øjeblikkeligt friskere look og naturlig dækning, hvor du har mest brug for det. Produktet er oliefrit og lader din hud ånde.


Tip! Med en nuance 2-3 trin mørkere kan du også bruge concealeren som cremebronzer/kontur for naturligt at fremhæve dine ansigtstræk.


- Køb den herMax Factor Volume Infusion Mascara

Fremhæv dine vipper med den smukkeste volumen, mens du plejer dem i dybden. Denne volumen mascara fra Max Factor tager dine vipper til et helt nyt niveau. Mascaraen er beriget med styrkende og blødgørende keratin og biotin, som gør vipperne markant fyldigere, mens den fantastiske fiberbørste giver maksimal volumen, længde og en perfekt adskillelse.


Mascaraen er oftalmologisk testet og passer også til dig med følsomme øjne.


- Køb den her

Den er god nok