Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

FACE FACTS

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

FACE FACTS

Face Facts

Leder du efter skøn hudpleje, som ikke skal koste det hvide ud af øjnene? Så er du kommet til den rette side. Face Facts er et brand, som har udviklet mange af de produkter du vil bruge i det daglige, når det drejer sig om hudpleje. Produkterne findes i forvejen i en prisklasse, hvor de fleste kan være med, men vil du spare ekstra skal du købe dem her på Luxplus, hvor du kan få dem til under det halve af prisen - det da ikke til at modstå! Så vil du forkæle dig selv - eller måske en du holder af med en super fin hudplejeserie, så kan du få en stor del af sortimentet lige her på siden. 

Billige øjenmasker fra Face Facts 

Er du træt af at træthedstegn eller alderstegn viser sig omkring dine øjne, så kan du med fordel give dette område lidt ekstra kærlighed med en af de nærende og behagelige øjenmasker fra Face Facts. Øjenmaskerne kan blandt andet hjælpe dig af med mørke rande under øjnene og køle det sarte øjenområde. Øjenmaskerne indeholder blandt andet plejende kamille, ginsengekstrakt, lavendelekstrakt og kollagen, som både beroliger og opstrammer huden. Du vil efter brug føle dig langt mere opfrisket og klar på at gribe dagen. Da øjenmaskerne er lavet af silikone, vil de give en lækker kølende effekt på huden, som er super behagelig, når man vågner efter en lang søvn med hævede øjne. 

Billige ansigtsmasker fra Face Facts på Luxplus  

Udover de herlige øjenmasker har Face Facts naturligvis også meget andet at byde på. Du kan eksempelvis indhylle din hud i hele ansigtet med en skøn mud maske eller give huden fornyet energi med en skrubbe maske, som vil fjerne de døde hudceller, så huden kan komme til sin ret og stråle med en ungdommelig og sund glød. 

Billige dag- og natcremer på Luxplus.dk

Et af de produkter du nok vil bruge mest i forbindelse med din hudplejerutine er dag- og natcremer. Så naturligvis kan du også få disse produkter på her på siden fra Face Facts. Cremerne tilfører huden en masse dejlig fugt, som forbereder den med skønne ingredienser før du eksempelvis skal lægge makeup, eller inden sengetid, hvor huden har brug for fugt, som den kan suge til dig mens du sover. Du finder det hele her på siden til små overkommelige priser. Da priserne er helt i bund skal du på den måde ikke gå på kompromis med mængden af produkter du har brug for, da du kan få sortimentet fra Face Facts for en slik. Rigtig god fornøjelse med de mange skønne produkter fra Face Facts. 

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus