Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

POPULÆRE PRODUKTER
KVINDER

Besparelsen er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Den første måneds medlemskab er gratis (herefter 89,-/md.) og kan opsiges når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

POPULÆRE PRODUKTER KVINDER

Velkommen ind i verden af lækre beauty produkter til kvinder. Luxplus kan tilbyde dig et kæmpe udvalg af makeup, parfumer og dufte, plejende hårprodukter, effektive ansigtsplejeprodukter og velduftende produkter til kroppen.

Her på siden har vi samlet nogle af vores mest populære produkter til kvinder, men hvis du klikker på kategorierne eller vis alle knappen, kommer du til en side fyldt med lignende produkter. Vi har samlet de mest populære produkter til kvinder her, for at give dig det bedste overblik.

Luxplus kan tilbyde dig produkter til kvinder inden for personlig pleje, parfumer, makeup, hårprodukter, hudplejeprodukter og meget mere til rigtig gode priser. Som medlem kan du faktisk spare op til 80% på mere end 700 lækre brands, du får fri fragt på alle ordrer, og lynhurtigt levering til døren.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus
Luxplus er en webshop og en medlemsklub. Medlemskab koster kun 89,-/md., kan opsiges når du vil - og den første måned er helt gratis. Når du handler til vores medlemspris, opretter du også et medlemskab.

Som medlem får du store besparelser på vores produkter, samt fri fragt på ALLE ordrer.

Vi glæder os til at byde dig velkommen. Læs mere om Luxplus.