Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit
Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

CALVIN KLEIN PARFUMER

Calvin Klein

Calvin Klein er modedesigneren over dem alle, når det kommer til minimalistisk, tidsløst og klassisk design. Det samme gør sig gældende med Calvin Kleins parfumer og dufte. Trænger du til en ny duft i din parfumesamling, så kan vi klart anbefale dig at se nærmere på vores brede udvalg her på siden. Der er mange penge at spare og vi er sikre på, at du vil finde netop den duft som du føler, passer bedst til dig og din personlighed. Calvin Klein har siden år 1968 skabt modekreationer i form af undertøj, jeans, makeup, smykker og selvfølgelig deres populære parfumer. 

Calvin Klein parfumer

Calvin Klein parfumer er et hit hos kvinder og mænd verden over. Vi har samlet det bedste udvalg af Calvin Klein til billige priser på de mest populære parfumer og dufte. Det er lykkedes Calvin Klein at lave utallige parfumer, der er kendt og elsket over hele verdenen. Du kan blandt andet finde Calvin Klein Eternity, Calvin Klein Euphoria, Intense, Euphoria Men, Encounter, Calvin Klein Reveal, IN2U, Obsession, Downtown og mange andre.

I toppen af siden kan du trykke på de forskellige duftserier fra Calvin Kleins lækre parfumekollektion og finde mange billige parfumer fra serierne CK One, Eternity, Euphoria, IN2U og Reveal. Her kan du se vores udvalg af Eau de Parfume, Eau de Toilette, deo sticks og meget mere fra de forskellige serier. Ikke nok med at de mange fantastiske og unikke dufte tilfører noget helt særligt til dit outfit og din fremtoning, så kommer alle parfumer ligeledes i hvert deres fine flakon. Alle flakoner afspejler Calvin Kleins ikoniske og minimalistiske designs, så er du vild med Calvin Klein, kan du nyde at pynte dit hjem med de smukke og stilfulde flakoner.  

Favoritduft fra Calvin Klein

Som noget helt unikt har Calvin Klein skabt den unikke parfume CK One og CK Be som en unisex duft, hvilket vil sige at de kan både bruges af kvinder og mænd. Den fantastiske parfume fra CK One serien er blevet en ægte parfume klassiker både til til mænd og kvinder. Serien er vokset, og findes nu i andre udgaver, såsom CK One Shock For Men, CK One Shock For Her, CK One Summer og CK One Red for men and women.

Billig Calvin Klein

Med en billig Calvin Klein parfume er du sikret en lækker klassisk duft. Du kan eventuelt købe din favorit parfume fra Calvin Klein i både Eau de Toilette og som deodorant. I så fald kan du få duften til at blive mere intens og vare længere. Finder du din yndlingsduft hos Calvin Klein kan det være rart at du kan få din duft i flere forskellige varianter. Både som deo stick, parfume i Eau de Parfume eller Eau de Toilette. Derudover kan du også finde en showergel/body wash under nogle af duftserierne, så du kan indhylle hele kroppen i din personlige yndlingsduft. 

Når du får tilsendt din yndlingsparfume eller duft så er der et par tips som du kan følge for at få mest muligt ud af din Calvin Klein duft. 

Skal din parfume holde hele natten eller dagen igennem er det en fordel at bruge flere produkter med samme duft. Brug derfor både deo stick, parfume og bodywash med din yndlingsduft. På den måde bygger du din duft gradvist op, hvilket gør at den holder længere tid på huden. 

Et andet tip er at smøre dig ind i en neutral bodylotion, så huden er gennemfugtet inden du påfører din parfume. En parfumes duftnoter forsvinder hurtigere på huden, hvis huden er knastør. Duftnoterne vil simpelthen blive suget ned i huden og derfor vil de ikke kunne duftes på samme måde som hvis huden er fugtmættet. 

Sprayer du din Calvin Klein parfume på huden lige efter bad, vil parfumen binde sig bedre til huden. Dette skyldes at huden stadig er let fugtig og varm og vil derfor holde bedre på din parfume, end når du er på vej ud af døren. Spray derfor din yndlings Calvin Klein parfume på knæhaser, indersiden af armene og maveregion efter bad. spray ca to-tre pift og hold dig til dette antal pr gang, så du ikke over parfumerer huden på én gang. 

Når du ikke bruger din parfume, er der også et par tips du kan følge som din parfume vil have rigtig godt af. Selvom de mange parfumer fra Calvin Klein er smukke på hver deres måde, så stil ikke din yndlingsduft et sted, hvor parfumen er i direkte kontakt med solen. For meget sol og varme er nemlig ikke godt for din duft, så opbevar den gerne i et rum, hvor dine parfumer ikke rammes af solen stråler. Hvis du kan opbevare din parfume i et køligere rum er dette også særligt fordelagtigt for at holde de unikke Calvin Klein duftnoter intakt. 

Køber du din Calvin Klein parfume i en Eau de Toilette eller Eau de Parfume variant, så har vi et par forslag til, hvordan du kan få mest muligt ud af hver parfume. Køber du en Calvin Klein duft i Eau de Toilette udgaven kan du med fordel spraye lidt parfume ud i luft og træde ind i duftskyen. Derudover kan du med denne form for duft også spraye lidt parfume på din hårbørste og redde håret igennem med børsten og på den måde fordele en lækker duft til din manke. 

Hvis du derimod køber din Calvin Klein parfume i en Eau de Parfume udgave er det godt at have fokus på de områder, hvor din hud er varmest. Du kan med fordel følge de ovenstående forslag til hvordan og hvor du skal påføre din parfume og ellers er håndled og kraveben altid et sikkert valg, når du skal have duftnoterne til at folde sig ud. 

Der er ingen grund til at betale en formue for en eksklusiv og kvalitetssikret Calvin Klein parfume, når du kan finde den til en billig pris her. Se udvalget igennem og find den parfume som passer til lige netop dig eller glæd en du holder af med en fantastisk, eksklusiv duftgave.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus