Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

DAVIDOFF

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

DAVIDOFF

Davidoff

Zino Davidoff, som står bag brandet Davidoff, er født i Ukraine og søn af tobakshandleren Henri Davidoff. Senere hen tog familien dog til Geneve, hvor faren havde en tobaksforretning, som Zino overtog i 1930, og førte med stor succes. 25 år senere var hans navn kendt internationalt, og hans butik havde en liste over prestigefyldte og imponerende kunder. herunder skuespillere, forfattere og politikere.

Verden var en legeplads for Zino, som troede på, at man altid skal gå efter det bedste, rejse verden rundt, og med en tro på at luksus er ægte skønhed, og at man skal nyde hvert et øjeblik.

Zino var nysgerrig, og betaget af eventyr og opdagelser rejste han til hjørner af verdenen for at finde den bedste kvalitet lavet af ægte håndarbejde, fordi han troede på at kun autentisk, ægte og enestående var godt nok. I sidste ende skabte han et imperium der var tro mod hvad han troede på.

Han forblev loyal over for sine krævende og innovative principper, der byggede brandet og skabte myten om Davidoff. Udover at stå bag produktion og import af de verdenskendte cigarer, fremstiller Zino Davidoff Group også ure, skriveredskaber, lædervarer, briller, cognac, kaffe og dufte. Alt sammen af den bedste kvalitet der garanterer pålidelighed.

DAVIDOFF COOL WATER

Der er vist ingen tvivl om, at den duft Davidoff er mest kendt for er Cool Water, især den til mænd. Der er ikke mange, der ikke har ejet en Cool Water i deres ungdom. For mange ses Cool Water også som originalduften fra Davidoff, og det er da også ud fra denne, at andre dufte i Davidoff sortimentet udspringer fra, for eksempel Cool Water Women, Davidoff Cool Water Sea Rose og Cool Water Love The Ocean. Hos Luxplus har vi også et stort udvalg af både Cool Water varianterne, både til ham og hende. Og vi har et udvalg af andre Davidoff dufte, deosticks, showergel og bodylotion.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus