Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Guide: Få mest muligt ud af din parfume!

Guide: Få mest muligt ud af din parfume!

Af Luxplus
Kender du alle de smarte tricks til at få din yndlings parfume til at holde længere? Følg disse 5 trin til at få mere ud af din parfume.

Parfume er noget vi alle elsker og bruger mange penge på! De dyre dråber i kostbare, derfor får du her et 5 gode tips til hvordan du får mest muligt ud af din parfume, så duften holder endnu længere på huden.


Parfume tip 1.

Først og fremmest gælder det om at spraye din parfume på de steder hvor kroppen afgiver varme og hvor der er en god blodcirkulation. Det får duftnoterne til at blive mere intense og sprede sig bedre til hele kroppen og dermed holde hele dagen.
 
De bedste områder er:

  • Håndleddene
  • På indersiden af albuerne
  • Nakken
  • Knæhaserne – ja, den er god nok. Varmen får parfumen til at brede sig opad til resten af kroppen
  • Under øreflipperne – ikke bagved, under!
  • Nederst på halsen
  • Brystpartiet
  • Kort sagt alle de steder du kan mærke din puls.

Parfume tip 2.

Vent med at spraye din parfume på til efter du har smurt din krop ind i en god bodylotion og huden er dejlig fugtet. Parfume holder meget længere på fugtig hud.

Parfume tip 3.

Hold en afstand på ca. 20 cm til din hud når du sprayer med parfumen, så spreder duftnoterne sig over et større område og holder meget længere, end hvis du kun har en intens mængde parfume på et meget lille hudområde.

Parfume tip 4.

Lad vær med at gnide håndleddene sammen hvis du har sprayet din parfume på disse. Det ødelægger de fine duftnoter og forhindrer dem i at arbejde sig ind i huden.

Parfume tip 5.

Bland aldrig ALDRIG to forskellige parfumer sammen! Hver enkelt parfume er specielt udviklet og sammensat af en professionel parfumør og du risikerer at de to dufte slet ikke passer sammen og duften bliver dårlig. 

Den er god nok