Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Max Factor foundation

Perfekt til hverdag - Max Factor Whipped Creme

Af Lonni Sandbjerg
Hvor godt dækker den populære Whipped Creme Foundation? Vi tester om den lever op til Max Factors gode makeup ry.

Hej piger!


Som I måske har set på Instagram, var der et billede med
Max Factors Whipped Creme som jeg har testet. Og den lynhurtige konklusion er klar: 

I absolutely LOVE IT! 


Jeg er uddannet makeup artist og elsker at lege med nye produkter. Dyre som billige. Men én ting som jeg ikke er så god til, er selv at bruge makeup til hverdag. Især foundation. Jeg føler ofte at foundation lægger sig som et fedtet, tungt lag ovenpå min hud og samtidig krakelerer hvis jeg bevæger mig for meget i løbet af dagen. 


Prep

Jeg startede med at rense min hud i Clinique Liquid Facial Soap Mild så mit ansigt var helt fri for snavs og makeup rester. Derefter brugte jeg Urtekram Nordic Birch Skintonic for at fjerne overskydende kalk fra vandet, og til sidst sluttede jeg af med at bruge Elizabeth Arden Visible Difference Gentle Hydrating Cream SPF 15 for at give ansigtet masser af fugt. Aahh, what a feeling :)


Og nu til hovedpersonen…

Efter en god forberedelse af huden, var mit ansigt helt klar til foundation. Jeg tog min foundation pensel, som selvfølgelig består af nylon (Du kan læse mere om valget af makeup pensel her) og dyppede den i den cremede Whipped Creme foundation fra Max Factor. Jeg blev overrasket over hvor lidt der skulle til at dække hele ansigtet.


Min bedømmelse

Max Factor Whipped Creme foundation giver en rigtig god mellem dækning. Foundationen gled super nemt på og var nem at fordele med penslen. Virkelig blød og let i følelsen!
Nu giver det helt sikkert mening for mig hvorfor den hedder “Whipped Creme”. Den har præcis samme lette og luftige konsistens som en lækker flødeskum.
Jeg er meget imponeret over at man kan få så god en foundation til så billig en pris! Jeg kunne ikke mærke at jeg havde foundation på, og den bløde creme agtige konsistens tørrede ikke min hud ud. Virkelig lækkert. 


Selvom foundationen er cremet, fedter den ikke. Jeg har en kombineret hudtype som betyder at jeg fedter meget på næsen, hagen og panden, og ganske kort tid efter påførelse af foundation, ligner jeg ofte en som har dyppet hele hovedet i olie. Not very classy.
Men med denne Whipped Creme Foundation er det ikke tilfældet. Her har Max Factor virkelig ramt plet, og jeg har endelig fundet en creme foundation som passer perfekt til min hudtype. 

Absolut nyt yndlings produkt. Try it out :)


Den er god nok