Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit
28. November 2018
LuxLiving

Opskrift: Nem efterårs pizza med hokkaido-græskar

Af ernæringsekspert Christina petersen-bønding
Maizena pizzabund

Nogle dage skal det bare være nemt. Ikke nemt i den forstand at du køber en pizza fra den lokale pizzamand, men nemt fordi du hjælpes på vej mod lettere at lave din egen hjemmelavede dej, hvor du garanteres en sprød bund. Med Maizenas pizzadej kan du nemmere og hurtigere få lavet en pizzadej, som ikke skal hæve, men blot rulles ud med en kagerulle før den kan toppes med dit favoritfyld. 

Jeg har toppet pizzabundene med cremet hokkaido-græskar og mascarpone, sprødt serranoskinke, rosmarin og smeltet mozzarella. En rigtig efterårspizza med sæsonens grønt.


Maizena

Du skal bruge (2 pizzaer): 

Maizena pizzadej 

Ca. 20 skiver hokkaido græskar

Et drys salt 

1 spsk. olivenolie 

½ pakke mascarpone

1 frisk mozzarella

2 pakker serrano skinke

Frisk eller tørret rosmarin 


Fremgangsmåde 

Start med at halver hokkaido-græskaret, fjern kernerne med en ske og skær det i ca. 20 skiver af 2 mm tykkelse. Kom skiverne på en bageplade med bagepapir. Kom lidt olivenolie og salt på græskarskiverne og bag dem i ovnen i ca. 20 minutter ved 200 grader almindelig ovn indtil de er møre. 

Lav pizzadejen ved at komme melblandingen fra Maizena pizzadej i en skål. Tilsæt dernæst 3 ¼ dl lunkent vand. Del pizzadejen i tog og rul hver dej ud med en kagerulle til to pizzabunde. Fordel ca. 6 spsk. mascarponen på hver pizzabund, kom de bagte hokkaidoskiver på, top med mozzarella revet fra hinanden og frisk rosmarin. 

Bag pizzaene i ovnen ved 250grader almindelig ovn i ca. 12-15 minutter. Halvvejs kommes serranoskinken på hvis du ønsker dem sprøde. De kan også kommes på efter pizzaen er bagt, hvis du ønsker dem friske. Pizzaerne er færdige, når bunden er gylden og sprød. 

Produkter i artiklen

KOMMENTARER

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus
Luxplus er en medlemsklub, hvor du kan opnå store besparelser på mange tusinde produkter. Du vælger selv om du vil handle til vores normalpris, eller om du vil oprette et medlemskab og opnå de store medlemsrabatter. Første måned er gratis og derefter koster det 89,-/md. - og du kan opsige når du vil.

Udover besparelsen på produkterne, får du som medlem også fri fragt på ALLE ordrer. Vi glæder os til at byde dig velkommen.