Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Maizena pizzabund

Opskrift: Nem efterårs pizza med hokkaido-græskar

Af Christina Petersen-Bønding | Ernæringsekspert
Med Maizenas pizzadej kan du nemmere og hurtigere få lavet en pizzadej, som ikke skal hæve, men blot rulles ud før den kan toppes med dit favoritfyld

Nogle dage skal det bare være nemt. Ikke nemt i den forstand at du køber en pizza fra den lokale pizzamand, men nemt fordi du hjælpes på vej mod lettere at lave din egen hjemmelavede dej, hvor du garanteres en sprød bund. Med Maizenas pizzadej kan du nemmere og hurtigere få lavet en pizzadej, som ikke skal hæve, men blot rulles ud med en kagerulle før den kan toppes med dit favoritfyld. 

Jeg har toppet pizzabundene med cremet hokkaido-græskar og mascarpone, sprødt serranoskinke, rosmarin og smeltet mozzarella. En rigtig efterårspizza med sæsonens grønt.


Maizena

Du skal bruge (2 pizzaer): 

Maizena pizzadej 

Ca. 20 skiver hokkaido græskar

Et drys salt 

1 spsk. olivenolie 

½ pakke mascarpone

1 frisk mozzarella

2 pakker serrano skinke

Frisk eller tørret rosmarin 


Fremgangsmåde 

Start med at halver hokkaido-græskaret, fjern kernerne med en ske og skær det i ca. 20 skiver af 2 mm tykkelse. Kom skiverne på en bageplade med bagepapir. Kom lidt olivenolie og salt på græskarskiverne og bag dem i ovnen i ca. 20 minutter ved 200 grader almindelig ovn indtil de er møre. 

Lav pizzadejen ved at komme melblandingen fra Maizena pizzadej i en skål. Tilsæt dernæst 3 ¼ dl lunkent vand. Del pizzadejen i tog og rul hver dej ud med en kagerulle til to pizzabunde. Fordel ca. 6 spsk. mascarponen på hver pizzabund, kom de bagte hokkaidoskiver på, top med mozzarella revet fra hinanden og frisk rosmarin. 

Bag pizzaene i ovnen ved 250grader almindelig ovn i ca. 12-15 minutter. Halvvejs kommes serranoskinken på hvis du ønsker dem sprøde. De kan også kommes på efter pizzaen er bagt, hvis du ønsker dem friske. Pizzaerne er færdige, når bunden er gylden og sprød. 

Den er god nok