Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

MAIZENA

Besparelsen er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Den første måneds medlemskab er gratis (herefter 89,-/md.) og kan opsiges når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

MAIZENA

Maizena

Maizena er et brand, der findes i de fleste butikker. Den gule pakke med en majskolbe på har reddet utallige saucer og gryderetter i mange år i de små hjem i Danmark. Maizena er bedst kendt for at producere majsstivelse, der kan anvendes til bagning, i saucer, gryderetter og så videre.

Maizena har dog flere produkter i deres sortiment end blot majsstivelse og sovsejævner. Det at hjælpe os med madlavningen, ligger tæt på Maizenas hjerte. Måske er det derfor, Maizena er blevet et så kendt mærke?

Maizena jævner

Med Maizena er der ingen ragout eller sauce, der ikke kan reddes. Sovsejævneren klæber eller klistrer ikke, hvorfor mange foretrækker sovsejævner frem for mel, når der er en sovs der skal reddes.

Maizenas brune jævner kan bruges i sovs, wokretter og gryderetter. Produktet er lavet af kartoffelmel og har, ligesom de fleste andre Maizena produkter, en lang holdbarhed.

Maizena lys og brun sovsejævner er begge glutenfri, men indeholder lactose. Maizena sovsejævner i brun indeholder desuden mælkeprotein. Til gengæld indeholder Maizena majsstivelse ikke lactose. Majsstivelsen er desuden uden soja og nødder.

Maizena quickboller, pandekager eller tærtedej

Udover sovsejævner og majsstivelse, hjælper Maizena os også med at lykkes med bagning. Nu kan du nemlig få hjælp til at bage boller, pandekager og tærte, så du kan blive færdig lidt hurtigere, og bruge mere tid på at nyde dit bagværk. I de fleste af denne slags produkter fra Maizena skal du blot tilsætte vand og så har du et produkt der bare skal bages, og vupti så er der hjemmebag.

Køb Maizena billigt

På denne side finder du vores udvalg af Maizenas uundværlige produkter til meget gode priser. Køb Maizena produkter her på siden, og vær altid klar til at redde en tynd sovs, supper eller vær klar med hjemmebag på en regnfuld tirsdag, bare fordi. Bestil i dag inden kl 15, og modtag dine Maizena produkter foran døren i morgen tidlig.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus
Luxplus er en webshop og en medlemsklub. Medlemskab koster kun 89,-/md., kan opsiges når du vil - og den første måned er helt gratis. Når du handler til vores medlemspris, opretter du også et medlemskab.

Som medlem får du store besparelser på vores produkter, samt fri fragt på ALLE ordrer.

Vi glæder os til at byde dig velkommen. Læs mere om Luxplus.