2. Maj 2018

Opskrift: Matcha pandekager

Af ernæringsekspert christina petersen-bønding
Hvorfor ikke starte morgenen med en omgang sunde pandekager, der ikke kun sørger for du er mæt længe, men også indeholder masser af fibre!
Matcha  pandekager

Start din morgen med et måltid, der holder dit blodsukker stabilt. Disse pandekager er fyldt med masser af sunde næringsstoffer og fibre. Pandekager er meget nemme at lave og får sin unikke smag fra det bitter-søde matcha pulver. Matcha er pulveriseret grøn te. Når du laver en almindelig kop grøn te lader du teen trække i vandet i et par minutter, for herefter at smide brevet ud igen. I modsætning hertil, er matcha pulveriseret, og du kan derfor drikke selve bladene. Matcha pulver opløses normalt i kogende vand, og blandes op med varmt mælk. Her er matcha pulveret brugt som en del af en ret. Brug den også i smoothies, smoothie  bowls eller kager. Top pandekagerne med friske bær eller farvestrålende skiver af kiwi.    


Du skal bruge (ca. 10 pandekager):    

3 modne bananer    

4 tsk. matcha pulver  

3 æg    

3 dl havregryn    

½ tsk. ren vaniljepulver 

1 spsk. agavesirup (eller akaciehonning)  

Kokosolie til stegning    


Topping:    

Friske blåbær, skiver af kiwi og agave sirup  


Fremgangsmåde

Kom alle ingredienserne i en skål og blend dem sammen med en stavblender. Kom kokosolie på en pande og steg dem til de let gyldenbrune. Top matcha pandekagerne med friske blåbær, kiwi og agave sirup.



Relaterede produkter

Velkommen til Luxplus