Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Suppler din sunde livsstil med barer og shakes

Supplér din sunde livsstil med barer og shakes

Af Simone Keller | Frisør og hårekspert
Jeg har fundet mine favoritter frem fra Nupo og Nutrilett, som begge har en bred vifte af produkter, som kan hjælpe med vægttabet.

Jeg vil her vise nogle lækre produkter, som jeg har testet i to uger, og som man kan supplere grøntsagerne med, så man stadig får lidt sødt, når lækkersulten opstår. 

Slankemidler og vægttab med Nupo og Nutrilett

Jeg har fundet mine favoritter frem fra Nupo og Nutrilett, som begge har en bred vifte af produkter, som kan hjælpe med vægttabet. 

Personligt har jeg selv det mål, at jeg skal tabe mig de 10 graviditetskilo, som desværre ikke er drysset af af sig selv, så der skal sættes lidt ekstra ind. 

Min slankekur skal ikke gå op i at veje maden, eller holde mig til en bestemt madplan. Det skal være nemt og ligetil samtidig med, at jeg gerne vil spise de mængder, som jeg har lyst til, så jeg ikke mister motivationen for at tabe mig.

Jeg bruger produkterne til at supplere min nye sundere livsstil, hvor der indgår mange flere grøntsager end hvad jeg er vant til. Jeg har brugt barene både fra Nupo og Nutrilett til at erstatte ca. tre måltider på en uge. Én bar indeholder de vitaminer og mineraler, som man har brug for ved ét måltid. Hvis du er glad for chokolade, vil du helt sikkert også elske disse barer. De findes nemlig i varianter med karamel, chokolade og kokos, MUMS… Jeg blev faktisk positivt overrasket over, hvor meget de egentlig mættede, så lækkert!

Derudover har jeg lavet en skøn kakaodrik, som jeg har brugt om eftermiddagen, hvor man kan have brug for lidt lækkert. Nupo har disse Kickstart Diet Shake med chokoladesmag. Et brev blandet med 300 ml vand kan også erstatte et måltid. Faktisk kan man tage et forløb på to dage kun med chokoladeshakes seks gange dagligt, hvis man har brug for et ekstra skub i vægttabet. Hvis jeg skulle gøre det lidt ekstra lækkert, har jeg blendet min shake med isterninger, og dermed fået en skøn iskakao. 

Til slut har jeg taget en tablet dagligt fra Nupo, Slim Boost Burn My Fat, som blandt andet indeholder koffein, cayennepeber og vitaminet B6, som hjælper med at øge kalorieforbrændingen. Normalt føler jeg mig ikke påvirket af koffein, men lige disse tabletter kan jeg godt mærke en effekt af, og derfor anbefaler jeg at tage dem om morgenen. 

Jeg føler faktisk ikke at jeg har manglet noget på de to uger. Barene og chokoladedrikken har dækket mine behov for at snacke de søde madvarer, og jeg har kun ved hjælp af kosten tabt mig de første fem kilo. Jeg er meget glad for mit resultat, og glæder mig til at smide de sidste fem. 

Fremover kunne jeg sagtens forestille mig, at fortsætte med at udskifte et par måltider med en bar for at holde vægten, og det er med helt god samvittighed, da de indeholder alt det næring, som kroppen har brug for. 


Den er god nok

Den er god nok. Vores medlemspriser ER meget lavere end normalprisen. Køb til medlemspris, så opretter vi automatisk et medlemskab. Første måned er gratis, herefter koster det 89,-/md. . og kan opsiges til udgangen af en medlemsperiode. Læs mere

Vores medlemspriser ER meget lavere end normalprisen. Vi køber nemlig et stort udvalg af produkter med ægthedsgaranti direkte fra de største leverandører - så vores medlemmer kan få dem billigt.

Vil du også sige farvel til overpriser? Køb til medlemspris, så opretter vi automatisk et medlemskab med din første ordre.

Prisen for medlemsskabet er kun 89,-/md og fortsætter automatisk til det opsiges - til udgangen af en medlemsperiode. Første måned er gratis. Læs mere