Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Nescafe Dulce Gusto kaffekapsler

Nescafe Dolce Gusto - de smarte kaffekapsler!

Af Madelen Rosengren
Har du prøvet Dolce Gusto kaffen? Du ved de dér smarte kapsler fra Nescafe der giver dig kvalitetskaffe på rekordtid. Find dem her på siden.

Kender du det når en rigtig god kop kaffe bare gør hele dagen meget bedre? Og er du også typen som ikke bliver dig selv om morgenen før du har fået din kaffe?
Siden de smarte kaffekapsel maskiner indtog de danske hjem for et par år siden, har de revolutioneret den måde vi drikker kaffe på.
Nu kan du hurtigt og nemt brygge din egen kaffe så den smager ligeså godt som den du ville betale en formue for på en café, og du kan eksperimentere med forskellige smage og kaffetyper. Mums!


Har du allerede en kaffekapsel maskine til de lækre Dolce Gusto kapsler derhjemme, kan du finde de mest populære smage og kaffekapsler til en vildt god pris nederst på siden.
Har du ikke allerede skaffet dig en kaffekapsel maskine, så se at kom i gang! Nescafe Dolce Gusto kaffen smager ikke bare fantastisk, den er også super nem at lave.
Du kan lave både varm og kold kaffe og prøve dig frem med udvalget af espresso, cafe latte, americano, macchiato, cafe au lait, chai te, varm chokolade, cappucino eller bare almindelig sort kaffe.
Er du en stor kaffedrikker, kan du spare mange penge på at lave din “prof” kaffe derhjemme, og dine gæster kan selvfølgelig også nyde godt af den lækre kaffe.


Sådan fungerer kaffekapsler


Det er ikke svært at lave god kaffe derhjemme. Den måde kaffekapsel maskinerne virker på, er faktisk helt ligetil. Du placerer din kapsel i maskinen og starter kaffebrygningen. Derefter skærer maskinen automatisk igennem kapslens folie og regulerer selv for at få det rigtige tryk. Alle Dolce Gusto maskiner har et pumpetryk på op til 15 bar, men du kan også selv indstille det tryk du ønsker på maskinen. Så uanset om du vil lave stærk espresso eller en kaffe med lys mælkeskum, vil maskinen automatisk selv fikse det.
Kaffen bliver brygget lige ned i koppen, og du slipper for stampning, rengøring, kaffesprøjt og alt det andet rod som du selv skal stå for med en almindelig espresso maskine.
Når din kaffe er klar, skal du bare smide den brugte kapsel ud og skylle den del af maskinen som holder kapslen på plads med lidt vand. Nemmere kan det da ikke være!


Hvilken Dolce Gusto kaffekapsel skal man vælge?


Der findes et kæmpe stort udvalg af Dolce Gusto kaffe og det kan være svært at vælge hvis det er første gang du skal afprøve kaffekapslerne. Min personlige favorit er Dolce Gusto Latte Caramel Macchiato. Den er sød og dejlig cremet. Som flydende lørdagsslik. Mmm..
Er du en rigtig feinschmecker vil du måske i stedet foretrække Dolce Gusto Zoegas Dark Temptation med arabica kaffebønner fra Kenya. Den er kraftig og intens i smagen.
Er du ikke den helt store kaffedrikker, eller kan du bare godt lide at variere de varme drikke, kan du også prøve Dolce Gusto Chai Tea Latte med orientalske krydderier og cremet mælkeskum. Virkelig lækkert!

Hos Luxplus har vi et bredt sortiment af kaffeprodukter, og med garanti også nogle der passer til din smag. Mulighederne er nemlig mange, og den nemmeste måde at finde din favorit på, er simpelthen bare ved at prøve sig frem. God fornøjelse med kaffedrikkeriet :) 


Den er god nok

Den er god nok. Vores medlemspriser ER meget lavere end normalprisen. Køb til medlemspris, så opretter vi automatisk et medlemskab. Første måned er gratis, herefter koster det 89,-/md. . og kan opsiges til udgangen af en medlemsperiode. Læs mere

Vores medlemspriser ER meget lavere end normalprisen. Vi køber nemlig et stort udvalg af produkter med ægthedsgaranti direkte fra de største leverandører - så vores medlemmer kan få dem billigt.

Vil du også sige farvel til overpriser? Køb til medlemspris, så opretter vi automatisk et medlemskab med din første ordre.

Prisen for medlemsskabet er kun 89,-/md og fortsætter automatisk til det opsiges - til udgangen af en medlemsperiode. Første måned er gratis. Læs mere

Bliv medlem