Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

NESCAFE

Besparelsen er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Den første måneds medlemskab er gratis (herefter 89,-/md.) og kan opsiges når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

NESCAFE

Nescafe
Nescafe er måske et af verdens mest kendte brands når det kommer til kaffe og kaffemaskiner. Mere end noget andet er Nescafé blevet indbegrebet af god kvalitetskaffe som er perfekt når det skal være nemt og hurtigt at lave en god kop kaffe. Nescafe Dolce Gusto er en automatisk og praktisk kaffemaskine som har taget verden med storm. I en hurtig og stresset hverdag er Nescafe Dolce Gusto svaret på at lave lækker kaffe i en fart. Start din morgen med en god kvalitetskaffe fra Nescafé i en af de utallige smagsvarianter. Nescafe Dolce Gusto er kaffekapsler fremstillet specielt til de smarte dolce gusto maskiner fra nescafe. Hver enkelt kaffekapsel fra Nescafé bliver hurtigt brygget til en unik og velsmagende kop kaffe med flot skum på toppen.
Prøv dig frem med det kæmpe store udvalg af Nescafe Dolce Gusto kaffe kapsler med smage som Chai Tea latte, Dolce Gusto Americano, Latte Macchiato, Cafe au Lait, Nescafe Dolce Gusto Grande, Dolce Gusto Cappucino og Caffe Latte Caramel.
Læg mærke til priserne på de lækre Nescafé kaffekapsler. Her på siden kan du finde billige kaffekapsler og vi har altid mange Nescafé Dolce Gusto kapsler på tilbud.

Har du allerede en favoritsmag til din Dolce Gusto maskine eller har du lyst til at eksperimentere med en ny og spændende kaffe smag og en ny type kaffekapsel fra Nescafé, har du her muligheden for at udvide dit Nescafe sortiment med nye lækre kaffe varianter og alt fra caffe latte, cappucino, klassisk sort kaffe, chai latte, americano, lungo intenso, mørk espresso kaffe og meget meget mere.
En Dolce Gusto maskine fra Nescafe er også en oplagt gaveidé, og har du selv fået en af de gode Nescafe kaffemaskiner i gave, har du her mulighed for at købe billige kaffekapsler fra Nescafe så du nemt kan brygge en god kop kaffe på din nye Nescafe maskine. Hver enkelt kaffekapsel fra Nescafe er specielt designet til at brygge en frisk og velsmagende kop kaffe hver gang og den smarte indpakning får kaffen til at holde sin styrke og kraft ekstra længe.
Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus
Luxplus er en medlemsklub, hvor du kan opnå store besparelser på mange tusinde produkter. Du vælger selv om du vil handle til vores normalpris, eller om du vil oprette et medlemskab og opnå de store medlemsrabatter. Første måned er gratis og derefter koster det 89,-/md. - og du kan opsige når du vil.

Udover besparelsen på produkterne, får du som medlem også fri fragt på ALLE ordrer. Vi glæder os til at byde dig velkommen.