Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Detox med Teatox

Detox tid? Kickstart efteråret med Teatox

Af blogger Camilla Vingaard
Var sommerferien lidt for usund? Så kan det være du skal prøve Teatox, til at kickstarte en sundere livsstil, og gå efteråret i møde mere veloplagt!

Sommeren går på hæld, og den lækre grillmad og hvad der ellers hører til sommerhygge har fået lov til at sætte sig godt fast på kroppen. For de fleste, mig selv inklusiv, betyder det en øget vægt. Det kan være svært at modstå de lækre fristelser, og endnu sværere at se sig i spejlet, når arbejdstøjet måske er blevet lidt for stramt. 

Vil du være sundere? Start med Teatox

Du vil enormt gerne kickstarte din sunde livsstil, eller finde tilbage til en god balance. Men det kan være svært, at trække sig selv op til at hakke grøntsager, eller til lige at gå en tur efter aftensmaden. For der kan tit gå lidt tid, inden du kan se nogle resultater. 

Heldigvis findes der en the, der kan hjælpe dig godt på vej! Hvis du forventer at tabe 10kg på 2 uger, så er denne the ikke noget for dig! Har du derimod bare brug for, at føle dig mindre oppustet, mere veloplagt til dagen når du står op, eller bare et ordentligt skud af overskud? Så kan jeg kun anbefale, at du straks går i gang med dette 14-dages forløb. Det fjerner hurtigt følelsen af at være oppustet, og er desuden en rigtig god start på dagen. 

Jeg døjer med træthed, og jeg kunne faktisk mærke en forskel, efter at have drukket denne the i ca. 5 dage. Jeg siger ikke, at der er en verden til forskel, men der er en forskel! Og det er nogle gange de små skridt i den rigtige retning, der giver motivation til at forsætte i det spor! Hvilket i virkeligheden er et kæmpe skub i den rigtige retning, hvis du spørger mig. 
Chia grød er lig med den gode start på morgenen

Med denne Skinny teatox pakke, følger en guide til lidt lette hjemmeøvelser og ikke mindst, hvilke fødevarer du bør spise flere af, samt hvilke du bør undgå, for at opnå de bedste resultater. Det vigtigste er næsten, at du får det rigtige ben ud af sengen, og starter din dag med et solidt og sundt måltid. Personligt er jeg helt vildt med Chia grød! Jeg elsker Chia grød. Normalt spiser jeg havregrød, og sikke en smagsoplevelse der er til forskel. Jeg har valgt en chiablanding med chokolade, og den er så mums. Jeg kan varmt anbefale at toppe den med lidt banan og kokosflager. Blandingsforholdene står på pakken, men du skal bare røre frøene/blandingen op med vand om aftenen inden du går i seng, og lade den stå natten over. Så er grøden klar til at blive spist! Det bliver ikke nemmere... eller meget sundere. 

Chia grøden kan også spises som en let mellemmåltid! 


Power the til din træning

For virkelig at sætte gang i overskuddet og den gode træning, har jeg også valgt en Power Detox the. Det giver lige dét ekstra, så man lettere kan komme op af sofaen og få rørt sig! Denne the indeholder ingredienser såsom cayennepeber, grøn the, guarana og koffein. Dette er alle ingredienser, der går ind for at stimulere dit stofskifte, og samtidig bekæmper det træthed! 

Hvis du følger disse anvisninger, og dem der i øvrigt følger med Skinny teatox the, så er jeg sikker på, at du vil finde det nemmere at komme i gang med den sunde livsstil, og hurtigere slippe af med feriekiloene. 


Den er god nok