Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

TEATOX

Besparelsen er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Den første måneds medlemskab er gratis (herefter 89,-/md.) og kan opsiges når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

TEATOX

Teatox
Michael og Felix har været venner siden de gik i skole. De opdagede deres fælles interesse for the, da de var på en rejse sammen i Asien. I Tyskland, hvor de er fra, har der aldrig rigtig været den samme the kultur, som den de oplevede i Asien. Derfor prøvede Michael og Felix at finde nye the kombinationer. Senere hen studerede Michael i Taiwan, og fik der mulighed for at få et indblik i traditionel asiatisk the kultur, og den naturlige indflydelse the kan have på kroppen og sjælen, med hjælp fra en Zen buddhistisk munk.

De var imponerede, hvorfor de besluttede sig for, at starte et the brand med udgangspunkt i de erfaringer de havde gjort sig. Fokus skulle dels være på den effekt the har på kroppen, og dels de særlige øjeblikke man kan have, imens man nyder sin te. Det var sådan at Teatox opstod, og i dag repræsenterer det en høj kvalitet af økologisk the med særlig effekt.

Hos Teatox tror de på de sunde fordele ved naturlige ingredienser, og tror på at det vigtigste for mennesker er balance mellem krop, sind og sjæl. Alle produkter bliver udviklet ud fra dette, og Michael og Felix arbejder kun sammen med firmaer der har den samme overbevisning.

Nogle af Teatox’ mest kendte theer er blandt andet deres detox kure og udrensningskure, som vi også har her hos Luxplus.

Generelt for detox theerne er, at man drikker dem i 14 eller 28 dage, afhængig af temperament og økonomi. Imens skal man spise nogle bestemte ting, og drikke theen to gange om dagen; morgen og aften. Theerne skulle så skylle giftstoffer ud af kroppen, rense systemet igennem og dermed hjælpe til med blandt andet vægttab og fjerne overskydende væske i kroppen.

Hvilken the du vælger afhænger lidt af smag, vi har en del forskellige såsom the der sørger for en daglig balance eller en the med chai, en med matcha og så videre. Så prøv dig frem, og se om du også opnår en balance mellem krop, sind og sjæl.
Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus
Luxplus er en webshop og en medlemsklub. Medlemskab koster kun 89,-/md., kan opsiges når du vil - og den første måned er helt gratis. Når du handler til vores medlemspris, opretter du også et medlemskab.

Som medlem får du store besparelser på vores produkter, samt fri fragt på ALLE ordrer.

Vi glæder os til at byde dig velkommen. Læs mere om Luxplus.