Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
En øjencreme giver skånsom og effektiv pleje til huden omkring øjnene.

Budget, luksus eller midt imellem?

Af Sandra Schjerning | Influencer
En god øjencreme behøver ikke koste en bondegård. Vi har udvalgt 3 af de bedste øjencremer i forskellige prisklasser, så alle kan være med.

Hos Luxplus kan du få stort set alt hvad dit beauty-hjerte begærer, og hos os behøver det heldigvis ikke at koste en formue at forkæle sig selv med nye, spændende hudplejeprodukter. Så uanset om du er på SU og din shopping skal være så billigt som muligt, eller om du måske har plads i budgettet til lidt ekstra hverdags luksus, så har vi noget for dig!

... Men hvad kan man egentlig få på budget, midt imellem eller luksus? I denne omgang har vi testet øjencreme, og vi guider her til 3 af de bedste øjencremer i forskellige prisklasser, så ethvert budget kan være med.

Læs også: Glem ikke øjencreme i din hudplejerutine

Budget

Et rigtig godt bud på en af vores bedste budgetvenlige øjencremer må næsten være Hyaluron Specialist fra L’Oreal! Det er en fugtgivende øjencreme med anti-age egenskaber, der ikke føles fedtet og ikke klistret på huden.

L'Oreal Hyaluron Specialist Eye Cream har en opstrammende effekt på huden, trænger hurtigt ind og efterlader din hud i øjenområdet super blød. Øjencremen er specielt velegnet til sensitiv hud og indeholder, som navnet antyder, den aktive ingrediens hyaluronsyre, der er kendt som lidt af et superingrediens indenfor skønhedsverdenen. Hyaluronsyre har en ekstra fugtgivende og regenererende effekt på huden. L’Oreal øjencremen kan bruges både morgen og aften og har en dybdegående effekt og reducerer aldringstegn, såsom fine linjer og rynker. Køb den her.

Midt imellem

Ligger dit budget sådan nogenlunde midt imellem, så lad os tage et kig på Idealia Eyes fra apotekermærket, Vichy. Vichy er kendt som et luksuriøst hudplejebrand, med særlig ekspertise indenfor innovative hudplejeteknologier, og det kommer selvfølgelig også til udtryk i deres Idealia Eyes øjencreme. Vichy Idealia Eyes øjencreme indeholder et unikt DRM-Bright Complex, koffein og vitamin B3, hvilket tilsammen giver den tynde hud omkring øjnene et boost af fornyet energi og glød. Denne anti-age øjencreme er i sandhed en life-saver og du vil hurtigt opleve hvordan mørke rande, fine linjer og tunge øjenlåg bliver opstrammet og forfinet. Køb den her.

Luksus

Er budgettet højere, og er er du på udkig efter den bedste øjencreme, som er alsidig og virkelig gør underværker, så er det værd at overveje bestselleren fra velkendte Elizabeth Arden. Elizabeth Arden Ceramide Premiere Regeneration Eye Cream giver din hud i øjenområdet eksklusiv pleje. Øjencremen rummer en foryngende innovativ blanding af ceramider, calcium og aminosyrer, brune alger og et eksklusivt Retinyl Complex, som giver øjeblikkelig fugtbehandling til den sarte hud. Øjencremer løfter, opstrammer og genopretter den sarte hud omkring øjnene. Oplev hvordan du får et mere klart og ungdommeligt udseende. Se alle vores hudplejeprodukter fra Elizabeth Arden her.

TIP! Påfør din øjencreme med ringfingeren, da det giver et lettere tryk på den sarte hud omkring øjnene.

Læs også: Derfor er øjencreme så vigtig!

Psst… Man kan sagtens bruge mere end én øjencreme. Udforsk vores spændende udvalg af øjenpleje fra flere kendte mærker - her.

Den er god nok

Den er god nok. Vores medlemspriser ER meget lavere end normalprisen. Køb til medlemspris, så opretter vi automatisk et medlemskab. Første måned er gratis, herefter koster det 89,-/md. . og kan opsiges til udgangen af en medlemsperiode. Læs mere

Vores medlemspriser ER meget lavere end normalprisen. Vi køber nemlig et stort udvalg af produkter med ægthedsgaranti direkte fra de største leverandører - så vores medlemmer kan få dem billigt.

Vil du også sige farvel til overpriser? Køb til medlemspris, så opretter vi automatisk et medlemskab med din første ordre.

Prisen for medlemsskabet er kun 89,-/md og fortsætter automatisk til det opsiges - til udgangen af en medlemsperiode. Første måned er gratis. Læs mere

Bliv medlem