Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Hudplejerutine

7 trin til den perfekte hudplejerutine

Af Wilma Olsson | Skønhedsekspert
Har du styr på din hudplejerutine? Her er alle de trin, du skal bruge for at opnå den perfekte hudplejerutine.
En god hudplejerutine er afgørende, når det kommer til din hud. Men det kan være svært at vide, hvor man skal starte, og hvilket produkt man skal starte og slutte med. Men bare rolig, vi hjælper dig! I denne artikel lærer du alle de vigtige trin samt, hvilke hudplejeprodukter du skal bruge for at få den perfekte hudplejerutine.


Trin 1. Rens

Grundlaget for en sund og velplejet hud er et rent ansigt. I dette trin fjerner du makeup, overskydende snavs, sved og gamle hudceller, der har samlet sig på huden i løbet af dagen. Du kan gøre dette med dine rene hænder i en cirkulær bevægelse eller ved hjælp af vatrondeller. For en dybere rengøring vil jeg anbefale et renseapparat fra Foreo. Du finder dem - her!

Trin 2. Toner

En skintonic hjælper med at fjerne rester af makeup og urenheder, som ikke blev fjernet af ansigtsrensen, samtidig med at toneren nærer huden, fugter og genopretter hudens pH-balance. Påfør toneren på en vatrondel og gnid den forsigtigt over hele ansigtet. Undgå øjenområdet. Brug en skintonic fra fx. Garnier eller Bioderma og læg mærke til, hvor ren og sund din hud bliver.

Trin 3. Serum

Nu hvor din hud er helt ren og frisk, er det tid til at booste den med fugt. Et serum er normalt mælke- eller vandbaseret og er beriget med aktive ingredienser. Et serum er med til at øge kollagenet i huden og balancere hudens funktioner i dybden. Tag et kig på Face Facts udvalg af serum. De er både budgetvenlige og gode - bedre bliver det ikke! Påfør serummet på dine fingre eller direkte på dit ansigt og gnid det derefter ind i dit ansigt.

Trin 4. Øjenpleje

Glem ikke øjnene! Øjenpleje er lige så vigtige at passe på som pleje på resten af ansigtet og noget der er godt at bruge ekstra tid på, da vores øjne er det første andre ser. En øjencreme hjælper med at minimere synligheden af mørke rande, poser og fine linjer under øjnene og giver dig hurtigt et friskere look. Det er virkelig din bedste ven i nød efter søvnløse nætter. Gå all-in og invester i en fantastisk øjencreme fra Peter Thomas Roth eller tag et kig på Eveline’s udvalg af billige øjencremer. Påfør din øjencreme forsigtigt på øjenområdet med fingrene.

Trin 5. Ansigtscreme

Det kommer ikke som nogen overraskelse, at FUGT, FUGT, FUGT er det absolut vigtigste for en sund hud. Derfor er ansigtscreme et must-have i den daglige hudplejerutine, da den hjælper med at genopbygge hudens naturlige fugtbalance. Udover det skaber den også en beskyttende barriere og låser også alle de gode ingredienser ind, som du påfører før i din hudplejerutine. Invester i en ansigtscreme med spf i, så får du ekstra beskyttelse mod solen. Du kan finde dem her! Påfør din ansigtscreme i ansigtet og gnid den ind i cirkulære bevægelser, indtil hele ansigtet er fugtet - og ikke at smøre halsen ind!

Trin 6. Solbeskyttelse

Spf, Spf, Spf- nøglen til at reducere tegn på aldring. Solen er fantastisk på mange måder, men ikke så venlig mod huden, som du gerne vil. I hvert fald ikke hvis du ikke beskytter dig mod solens skadelige stråler. Mange mennesker ignorerer dette trin, fordi de tror, at solcreme kun er nødvendig, når man soler sig. Men det er ikke sandt! Tro det eller ej, men solens stråler er lige så skadelige hele tiden, selvom du opholder dig i skyggen. Og vil du undgå ældningstegn, brændt og beskadiget hud og i værste fald celleforandringer, må du ikke glemme solbeskyttelsesfaktoren. Tag et kig på vores store udvalg af solcreme her og klik hjem din favorit i dag!

Trin 7. Ansigtsmaske

Det sidste trin i en hudplejerutine er valgfrit, men booster både dig og din hud med ekstra kærlighed. Vil du forkæle din hud maksimalt, er en ansigtsmaske før din dagcreme/natcreme et perfekt valg, da den plejer din hud med masser af fugtgivende og nærende ingredienser. Dette trin er nok til at gøre 2-3 gange om ugen. Der findes utroligt mange ansigtsmasker, så jeg anbefaler, at du dykker ned i Luxplus sortimentet og prøver dig frem.

Husk! Ingen hudtype er ens og derfor er det vigtigt, at du først finder ud af hvilken hudtype du har, inden du vælger dine hudplejeprodukter, så du får mest muligt ud af produkterne. Hvis du vil lære mere om, hvad der kendetegner de forskellige hudtyper, kan du læse mere om det i artiklen her:


Hvilken hudtype har du? Og hvilken hudpleje passer til dig?


Hos Luxplus ønsker vi, at alle skal føle sig trygge ved at fylde indkøbskurven maksimalt uden at være bekymrede for økonomien. Derfor sørger vi altid for at trække en del af normalprisen fra, så du i dag uden problemer kan klikke dine favoritprodukter hjem.

Den er god nok