LIGE NU: EKSTRA LAVE PRISER PÅ STÆRKE SOL-BRANDS SHOP AMOK

FOREO

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

FOREO: MUST HAVE HUDPLEJE-GADGET

Tag din renserutine til et højere niveau og få din helt egen spa-oplevelse derhjemme med Foreo. Du har sikkert allerede set flere billeder af dem - de runde, flade rensebørster, der kommer i alle regnbuens farver, som er det helt store samtaleemne på Instagram, TikTok og Youtube.

Foreo er en af skønhedsindustriens bedste børsteapparater, som renser din hud i dybden takket være innovativ teknologi - der følger endda en smart app med til din Foreo børste!

Den svenske ansigtsbørste er så populær, at der sælges én hvert 7. sekund verden over. Nu kan du tilføje Foreo i din hudplejerutine! På Luxplus kan vi slet ikke få armene ned, da vi er stolte af, at kunne præsentere hudplejens holy grail, - Tesla of skincare, Foreo. Foreo fås i flere forskellige modeller som er tilpasset de forskellige hudtyper. Vi forhandler modeller som Foreo LUNA 2, Foreo LUNA 3, LUNA Mini, LUNA Go m.m. Hvilken Foreo vil du have?

Om Foreo

Det svenske brand Foreo blev lanceret i 2013. Foreo gik hurtigt viralt, og siden starten er flere Foreo produkter kommet til. Foreo’s produkter er skræddersyet til at opfylde alle behov inden for avanceret hudpleje. Selvom Foreo er en nyere gadget i skønhedsbranchen har brandet allerede vundet mere end 200 priser i beauty-kategorien. Det innovative design og den nye teknologi har i den grad sat Foreo på verdenskortet. I dag findes Foreo i 86 lande.

Foreo ansigtsbørste inddelt i farvekoder

Uanset, hvilken hudtype du er født med, så findes der med sikkerhed en Foreo ansigtsbørste, som er perfekt for dig. Du finder forskellige Foreo LUNA designs, som egner sig til forskellige hudtyper, og holder din hud sund, ren og frisk. Du finder Foreo LUNA til normal hud, følsom hud, fedtet og kombineret hud. Læs mere om dem i næste afsnit.

Lyserød farve - Normal hud

Er din hud stort set problemfri, så skal du vælge den lyserøde Foreo. Men husk på, selv om din hud er problemfri, så betyder det ikke du skal være doven med din renserutine.

Lilla farve - Følsom hud

Er din hud sart og sensitiv, så er denne Foreo perfekt til dig, da den er ekstra skånsom og blid mod huden.

Blå farve - Kombineret hud

Er din hud - ikke bare lidt, men meget forskellig rundt omkring i dit ansigt, så er den blå Foreo dit match. En kombineret hud vil som regel betyde en mere eller mindre fedtet T-zone.

Sort farve - Foreo til mænd

Den sorte Foreo er designet med tykkere og mere robuste silikonebørster. Disse fungerer bedst til en tykkere hud og ansigtshår.

10 grunde, derfor skal investere i en Foreo

 1. Engangs-investering til din hudplejerutine, som giver langvarige resultater
 2. Dybdegående rensning af huden på 1 minut
 3. Fjerner 99,5% snavs og bakterier på huden
 4. Efterlader din hud rengjort i dybden
 5. Er 35x mere hygiejnisk at bruge end en almindelig rensebørste
 6. Forbedrer din hudtone
 7. Reducerer tegn på aldring
 8. 100% vandtæt og kan bruges i brusebadet
 9. Utrolig nem at bruge
 10. Ansigtsmassage - behøver vi at sige mere?

Hvordan virker Foreo?

Uanset, hvor meget du vasker, skrubber og renser din hud med dine hænder (eller en traditionel ansigtsbørste med nylonhår), så får du aldrig så ren, fast og glat en hud som, hvis du bruger en Foreo i din renserutine.

Alle Foreo apparater er fremstillet af ultra-hygiejnisk silikone, der er et blødt, ikke-porøst materiale, hvilket gør at bakterier ikke trives i det. Faktisk så er silikonen op til 35 x mere hygiejnisk at bruge end fx. andre rensesvampe og ansigtsbørster med nylonhår, som bakterierne elsker at boltre sig i.

Alle Foreo produkter er designet med innovative T-Sonic pulseringer, der vibrerer og giver din hud en blid eksfoliering, fjerner døde hudceller, renser tilstoppede porer og fjerner 99,5% af alt snavs på huden! Selvom Foreo er yderst skånsom mod huden, så kan du stadig være sikker på, at dit Foreo produkt giver dig en første klasses ansigtsbehandling med gode resultater. Den har et ergonomisk design, der gør at uanset, hvilken Foreo du køber, passer den perfekt i dine hænder og følger præcist dit ansigts krumninger. 

Nyd en skræddersyet ansigtsplejebehandling når du bruger Foreo. Foreo er en engangs investering med langvarige resultater.

Guide til Foreo ansigtsbørster: Hvilken Foreo skal du vælge?

Er du i forvejen omhyggelig med din daglige renserutine, og er du nu klar til at tage den til det næste niveau, så er Foreo ansigtsbørste en god investering. Nedenfor kan du læse mere om de forskellige Foreo varianter. Her er en Foreo for enhver pengepung.

Foreo Luna 2

LUNA 2 er en forbedret udgave af Foreo originalen. LUNA 2 er designet med et 50% større børstehoved og længere silikonebørster, som massere og renser din hud. Med sin T-Sonic teknologi giver Foreo børsten dig 8.000 pulseringer i minuttet, hvilket er dobbelt så meget kraft som originalen. Derudover har den en eksklusiv anti-age funktion, da den gennem pulseringer af lav frekvens behandler og forebygger din hud mod rynker og linjer. Du kan bruge LUNA 2 i to minutter, hver gang du renser dit ansigt, mens den originale LUNA enhed kun virker i 60 sekunder pr. 

Foreo Luna 3

Foreo’s seneste udvikling i LUNA-serien er Luna 3. LUNA 3’s ikoniske design er blevet forbedret med 30% større børstehoved, 30% længere børstehår og 25% blødere børstehår sammenlignet med LUNA 2. Med sine 16 justerbare intensiteter og en række app-guide massagerutiner, virker Foreo LUNA 3's bagside til at opstramme områder af dit ansigt, for en raffineret og yngre teint på få minutter. Hvis du ønsker at puste nyt liv i din hud om morgenen eller bare sætte pris på variation, så vil du sandsynligvis sætte pris på de 16 pulserende intensiteter, LUNA 3 tilbyder.

Foreo Luna 3 Plus

Kan du forestille dig noget mere luksuriøst end en opvarmet ansigtsrens, der toner og masserer din hud? Foreo LUNA 3 Plus kombinerer Foreo’s standard features med T-Sonic massage og skånsom opvarmning, som bogstavelig talt smelter 99,5 % af snavs, olie og makeup-rester væk, mens den forsigtigt eksfolierer døde hudceller. Mikrostrømmen på bagsiden hjælper derefter med at løfte og fylde huden med dens app-guidede rutiner, så du får en luksuriøs ansigtsrens og opstrammende behandling hjemme på badeværelset!

Foreo LUNA Go

LUNA Go er den perfekte ledsager til rejsen, da den ikke fylder meget i toilettasken. LUNA Go fungerer præcis som LUNA 2 - blot i en miniature rejsevenlig størrelse.

Foreo LUNA Play

LUNA Play giver dig den bedste introduktion til LUNA 2. Foreo LUNA Play fungerer præcis som LUNA 2. Denne variant er et billigere alternativ og bruger AAA-batterier.

Foreo LUNA Fofo

Det der gør Foreo LUNA Fofo ansigtsbørste unik er dens forgyldte sensorer, som analysere din hud og synkroniserer med din Foreo-app, for at måle din huds hydrering og give et overblik over din huds sundhed. På den måde kan du være sikker på, at din hud får lige nøjagtig den behandling den har brug for. 

Sådan renser du dit ansigt i 4 trin med Foreo LUNA

1. Registrer din Foreo enhed

Download Foreo-appen og følg instruktionerne for at låse din Foreo LUNA op for første gang. Indstil den ønskede rensetid på din Foreo-app (standard 1 minut).

2. På med rensecremen

Fugt dit ansigtet og påfør din foretrukne ansigtsrens. Skyl din Foreo LUNA under rindende vand og tryk på universal knappen for at tænde din enhed.

3. Rens

Gnid din Foreo LUNA i cirkulære bevægelser over hele dit ansigt i ca. 1 minut til den indbyggede timer slår den fra. Skyl og tør ansigtet.

4. Tid til massage

Påfør din foretrukne serum på ren og tør hud. Følg instruktionerne i Foreo-appen for at aktivere den foretrukne opstrammende massagerutine. God fornøjelse!

Ansigtsløft med Foreo

Foreo LUNA Bear er verdens første FDA-godkendte massageapparat. Der er et unikt, avanceret massageapparat, som stimulerer dine celler og bryder dem ned, så de kommer tilbage stærkere. Dit ansigt bliver mere opstrammet og tonet.

Hvordan virker Foreo Bear?

Foreo Bear har som alle andre Foreo-produkter fem T-Sonic pulseringer, men bruger også mikrostrøms-teknologi, som hjælper med at løfte og opstramme huden, så din hudoverflade bliver mere spændstig.

Det mest unikke ved dette Foreo massageapparat er, at den er designet med et Anti-Shock System. Den måler din huds modstandsdygtighed over for elektricitet, så mikrostrømmen justeres efter dine præferencer.

Foreo Bear skal bruges sammen med Foreo serum, som er en foryngende, antioxidant og ultra-hydrerende serum, der effektivt trænger ind i din hud via. mikrostrøm. Oplev en smuk og ungdommelig hud med en sund glød på ingen tid.

90 sekunders ansigtsbehandling med Foreo

Hvis du gerne vil give dit ansigt en professionel ansigtsbehandling, så skal du prøve Foreo UFO. UFO beskrives som en af de mest avancerede og intelligente ansigtsmaske-apparater, som tilbyder 90 sekunders ansigtsbehandling på salonniveau. Foreo UFO skal bruges sammen med en Foreo sheet mask, da de er specielt designet til at kunne passe til UFO.

Vælg din Foreo sheet mask, scan stregkoden med din Foreo-app, så du er sikker på, at få den præcise ansigtsplejebehandling fra din UFO-enhed. Som et ekstra plus på luksus-kontoen så spiller Foreo UFO meditations musik, når du bruger den, hvilket kun er med til at gøre oplevelsen endnu mere spa-agtig. Foreo UFO kommer også i udgaven Foreo UFO Mini 2.

Hvordan virker Foreo UFO?

Takket være banebrydende teknologi giver Foreo UFO’s T-Sonic pulseringer op til 10.000 soniske pulsationer i minuttet. Disse lydbølger ledes ind i din hud og får dine ansigtsmuskler til at slappe af og åbner dine porer, hvilket øger ingrediens-optagelsen i huden, forbedrer afgiftningen ved at stimulere huden på celleniveau, udglatter fine linjer, øger optagelsen af cremer og serum fra Foreo UFO sheet maskerne. 

Foreo UFO kombinerer fordelene med Foreo sheet mask og et fuldt spektrum af i alt 8 LED-lysterapi farver.

Rød LED

Stimulerer produktionen af kollagen og elastin for at opstramme og løfte huden.

Grøn LED

Udjævner hudtonen, lysner mørke pletter, misfarvninger og mattere huden.

Lilla LED

Er en kombination af blåt og rødt lys, som hjælper med at fjerne toksiner, booste hudens udstråling og fremskynde heling.

Gul LED

Lindrer solskoldning, mindsker rosacea og hævelser.

Blå LED

Minimerer urenheder, stopper udbrud, stabiliserer olieproduktionen i huden. Mildner betændt acne og ar.

Hvid LED

Dette LED-lys når dybere ind i huden end nogen anden farve. Den opstrammer, reducerer hævelser, aktiverer hudens fornyelsesprocess og har en foryngende effekt.

Orange LED

Mindsker solskader og revitaliserer huden for en sund glød.

Cyan LED

Er et blågrønt LED-lys, som beroliger en stresset hud. Lyset fremmer hudens helingsprocess.

FOREO: MUST HAVE HUDPLEJE-GADGET

Tag din renserutine til et højere niveau og få din helt egen spa-oplevelse derhjemme med Foreo. Du har sikkert allerede set flere billeder af dem - de runde, flade rensebørster, der kommer i alle regnbuens farver, som er det helt store samtaleemne på Instagram, TikTok og Youtube.

Foreo er en af skønhedsindustriens bedste børsteapparater, som renser din hud i dybden takket være innovativ teknologi - der følger endda en smart app med til din Foreo børste!

Den svenske ansigtsbørste er så populær, at der sælges én hvert 7. sekund verden over. Nu kan du tilføje Foreo i din hudplejerutine! På Luxplus kan vi slet ikke få armene ned, da vi er stolte af, at kunne præsentere hudplejens holy grail, - Tesla of skincare, Foreo. Foreo fås i flere forskellige modeller som er tilpasset de forskellige hudtyper. Vi forhandler modeller som Foreo LUNA 2, Foreo LUNA 3, LUNA Mini, LUNA Go m.m. Hvilken Foreo vil du have?

Om Foreo

Det svenske brand Foreo blev lanceret i 2013. Foreo gik hurtigt viralt, og siden starten er flere Foreo produkter kommet til. Foreo’s produkter er skræddersyet til at opfylde alle behov inden for avanceret hudpleje. Selvom Foreo er en nyere gadget i skønhedsbranchen har brandet allerede vundet mere end 200 priser i beauty-kategorien. Det innovative design og den nye teknologi har i den grad sat Foreo på verdenskortet. I dag findes Foreo i 86 lande.

Foreo ansigtsbørste inddelt i farvekoder

Uanset, hvilken hudtype du er født med, så findes der med sikkerhed en Foreo ansigtsbørste, som er perfekt for dig. Du finder forskellige Foreo LUNA designs, som egner sig til forskellige hudtyper, og holder din hud sund, ren og frisk. Du finder Foreo LUNA til normal hud, følsom hud, fedtet og kombineret hud. Læs mere om dem i næste afsnit.

Lyserød farve - Normal hud

Er din hud stort set problemfri, så skal du vælge den lyserøde Foreo. Men husk på, selv om din hud er problemfri, så betyder det ikke du skal være doven med din renserutine.

Lilla farve - Følsom hud

Er din hud sart og sensitiv, så er denne Foreo perfekt til dig, da den er ekstra skånsom og blid mod huden.

Blå farve - Kombineret hud

Er din hud - ikke bare lidt, men meget forskellig rundt omkring i dit ansigt, så er den blå Foreo dit match. En kombineret hud vil som regel betyde en mere eller mindre fedtet T-zone.

Sort farve - Foreo til mænd

Den sorte Foreo er designet med tykkere og mere robuste silikonebørster. Disse fungerer bedst til en tykkere hud og ansigtshår.

10 grunde, derfor skal investere i en Foreo

 1. Engangs-investering til din hudplejerutine, som giver langvarige resultater
 2. Dybdegående rensning af huden på 1 minut
 3. Fjerner 99,5% snavs og bakterier på huden
 4. Efterlader din hud rengjort i dybden
 5. Er 35x mere hygiejnisk at bruge end en almindelig rensebørste
 6. Forbedrer din hudtone
 7. Reducerer tegn på aldring
 8. 100% vandtæt og kan bruges i brusebadet
 9. Utrolig nem at bruge
 10. Ansigtsmassage - behøver vi at sige mere?

Hvordan virker Foreo?

Uanset, hvor meget du vasker, skrubber og renser din hud med dine hænder (eller en traditionel ansigtsbørste med nylonhår), så får du aldrig så ren, fast og glat en hud som, hvis du bruger en Foreo i din renserutine.

Alle Foreo apparater er fremstillet af ultra-hygiejnisk silikone, der er et blødt, ikke-porøst materiale, hvilket gør at bakterier ikke trives i det. Faktisk så er silikonen op til 35 x mere hygiejnisk at bruge end fx. andre rensesvampe og ansigtsbørster med nylonhår, som bakterierne elsker at boltre sig i.

Alle Foreo produkter er designet med innovative T-Sonic pulseringer, der vibrerer og giver din hud en blid eksfoliering, fjerner døde hudceller, renser tilstoppede porer og fjerner 99,5% af alt snavs på huden! Selvom Foreo er yderst skånsom mod huden, så kan du stadig være sikker på, at dit Foreo produkt giver dig en første klasses ansigtsbehandling med gode resultater. Den har et ergonomisk design, der gør at uanset, hvilken Foreo du køber, passer den perfekt i dine hænder og følger præcist dit ansigts krumninger. 

Nyd en skræddersyet ansigtsplejebehandling når du bruger Foreo. Foreo er en engangs investering med langvarige resultater.

Guide til Foreo ansigtsbørster: Hvilken Foreo skal du vælge?

Er du i forvejen omhyggelig med din daglige renserutine, og er du nu klar til at tage den til det næste niveau, så er Foreo ansigtsbørste en god investering. Nedenfor kan du læse mere om de forskellige Foreo varianter. Her er en Foreo for enhver pengepung.

Foreo Luna 2

LUNA 2 er en forbedret udgave af Foreo originalen. LUNA 2 er designet med et 50% større børstehoved og længere silikonebørster, som massere og renser din hud. Med sin T-Sonic teknologi giver Foreo børsten dig 8.000 pulseringer i minuttet, hvilket er dobbelt så meget kraft som originalen. Derudover har den en eksklusiv anti-age funktion, da den gennem pulseringer af lav frekvens behandler og forebygger din hud mod rynker og linjer. Du kan bruge LUNA 2 i to minutter, hver gang du renser dit ansigt, mens den originale LUNA enhed kun virker i 60 sekunder pr. 

Foreo Luna 3

Foreo’s seneste udvikling i LUNA-serien er Luna 3. LUNA 3’s ikoniske design er blevet forbedret med 30% større børstehoved, 30% længere børstehår og 25% blødere børstehår sammenlignet med LUNA 2. Med sine 16 justerbare intensiteter og en række app-guide massagerutiner, virker Foreo LUNA 3's bagside til at opstramme områder af dit ansigt, for en raffineret og yngre teint på få minutter. Hvis du ønsker at puste nyt liv i din hud om morgenen eller bare sætte pris på variation, så vil du sandsynligvis sætte pris på de 16 pulserende intensiteter, LUNA 3 tilbyder.

Foreo Luna 3 Plus

Kan du forestille dig noget mere luksuriøst end en opvarmet ansigtsrens, der toner og masserer din hud? Foreo LUNA 3 Plus kombinerer Foreo’s standard features med T-Sonic massage og skånsom opvarmning, som bogstavelig talt smelter 99,5 % af snavs, olie og makeup-rester væk, mens den forsigtigt eksfolierer døde hudceller. Mikrostrømmen på bagsiden hjælper derefter med at løfte og fylde huden med dens app-guidede rutiner, så du får en luksuriøs ansigtsrens og opstrammende behandling hjemme på badeværelset!

Foreo LUNA Go

LUNA Go er den perfekte ledsager til rejsen, da den ikke fylder meget i toilettasken. LUNA Go fungerer præcis som LUNA 2 - blot i en miniature rejsevenlig størrelse.

Foreo LUNA Play

LUNA Play giver dig den bedste introduktion til LUNA 2. Foreo LUNA Play fungerer præcis som LUNA 2. Denne variant er et billigere alternativ og bruger AAA-batterier.

Foreo LUNA Fofo

Det der gør Foreo LUNA Fofo ansigtsbørste unik er dens forgyldte sensorer, som analysere din hud og synkroniserer med din Foreo-app, for at måle din huds hydrering og give et overblik over din huds sundhed. På den måde kan du være sikker på, at din hud får lige nøjagtig den behandling den har brug for. 

Sådan renser du dit ansigt i 4 trin med Foreo LUNA

1. Registrer din Foreo enhed

Download Foreo-appen og følg instruktionerne for at låse din Foreo LUNA op for første gang. Indstil den ønskede rensetid på din Foreo-app (standard 1 minut).

2. På med rensecremen

Fugt dit ansigtet og påfør din foretrukne ansigtsrens. Skyl din Foreo LUNA under rindende vand og tryk på universal knappen for at tænde din enhed.

3. Rens

Gnid din Foreo LUNA i cirkulære bevægelser over hele dit ansigt i ca. 1 minut til den indbyggede timer slår den fra. Skyl og tør ansigtet.

4. Tid til massage

Påfør din foretrukne serum på ren og tør hud. Følg instruktionerne i Foreo-appen for at aktivere den foretrukne opstrammende massagerutine. God fornøjelse!

Ansigtsløft med Foreo

Foreo LUNA Bear er verdens første FDA-godkendte massageapparat. Der er et unikt, avanceret massageapparat, som stimulerer dine celler og bryder dem ned, så de kommer tilbage stærkere. Dit ansigt bliver mere opstrammet og tonet.

Hvordan virker Foreo Bear?

Foreo Bear har som alle andre Foreo-produkter fem T-Sonic pulseringer, men bruger også mikrostrøms-teknologi, som hjælper med at løfte og opstramme huden, så din hudoverflade bliver mere spændstig.

Det mest unikke ved dette Foreo massageapparat er, at den er designet med et Anti-Shock System. Den måler din huds modstandsdygtighed over for elektricitet, så mikrostrømmen justeres efter dine præferencer.

Foreo Bear skal bruges sammen med Foreo serum, som er en foryngende, antioxidant og ultra-hydrerende serum, der effektivt trænger ind i din hud via. mikrostrøm. Oplev en smuk og ungdommelig hud med en sund glød på ingen tid.

90 sekunders ansigtsbehandling med Foreo

Hvis du gerne vil give dit ansigt en professionel ansigtsbehandling, så skal du prøve Foreo UFO. UFO beskrives som en af de mest avancerede og intelligente ansigtsmaske-apparater, som tilbyder 90 sekunders ansigtsbehandling på salonniveau. Foreo UFO skal bruges sammen med en Foreo sheet mask, da de er specielt designet til at kunne passe til UFO.

Vælg din Foreo sheet mask, scan stregkoden med din Foreo-app, så du er sikker på, at få den præcise ansigtsplejebehandling fra din UFO-enhed. Som et ekstra plus på luksus-kontoen så spiller Foreo UFO meditations musik, når du bruger den, hvilket kun er med til at gøre oplevelsen endnu mere spa-agtig. Foreo UFO kommer også i udgaven Foreo UFO Mini 2.

Hvordan virker Foreo UFO?

Takket være banebrydende teknologi giver Foreo UFO’s T-Sonic pulseringer op til 10.000 soniske pulsationer i minuttet. Disse lydbølger ledes ind i din hud og får dine ansigtsmuskler til at slappe af og åbner dine porer, hvilket øger ingrediens-optagelsen i huden, forbedrer afgiftningen ved at stimulere huden på celleniveau, udglatter fine linjer, øger optagelsen af cremer og serum fra Foreo UFO sheet maskerne. 

Foreo UFO kombinerer fordelene med Foreo sheet mask og et fuldt spektrum af i alt 8 LED-lysterapi farver.

Rød LED

Stimulerer produktionen af kollagen og elastin for at opstramme og løfte huden.

Grøn LED

Udjævner hudtonen, lysner mørke pletter, misfarvninger og mattere huden.

Lilla LED

Er en kombination af blåt og rødt lys, som hjælper med at fjerne toksiner, booste hudens udstråling og fremskynde heling.

Gul LED

Lindrer solskoldning, mindsker rosacea og hævelser.

Blå LED

Minimerer urenheder, stopper udbrud, stabiliserer olieproduktionen i huden. Mildner betændt acne og ar.

Hvid LED

Dette LED-lys når dybere ind i huden end nogen anden farve. Den opstrammer, reducerer hævelser, aktiverer hudens fornyelsesprocess og har en foryngende effekt.

Orange LED

Mindsker solskader og revitaliserer huden for en sund glød.

Cyan LED

Er et blågrønt LED-lys, som beroliger en stresset hud. Lyset fremmer hudens helingsprocess.

Den er god nok