Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit
Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

EVELINE

Eveline

Eveline Cosmetics blev grundlagt i 1983, og er et prisbelønnet kosmetik mærke med oprindelse i Polen, som har mere end 29 års erfaring på skønhedsmarkedet i over 70 lande. Eveline er en af ​​Polens kosmetiske giganter og tilbyder en bred vifte af makeup- og kropsplejeprodukter. Deres hovedværdier er: Innovation, et godt emballagedesign, en afbalanceret priskvalitetsfunktion og hurtig tilpasning til nye trends.

Eveline Cosmetics har en stærk kvalitetspolitik. Det betyder, at kvaliteten af ​​deres produkter altid kontrolleres på forhånd, hvor kvaliteten af ​​produkterne er sat i forhold til kvalitetskravene i de lande, som Eveline eksporterer til. Derfor kan du være sikker på, at produkterne fra Eveline opfylder de forventninger, vi har på skønhedsprodukter i Skandinavien.

Mascara fra Eveline Cosmetics

Når det kommer til mascara i dag, er det meget vigtigt, at de formår at gøre en ekstra forskel, noget der gør dem unikke. Evelines mascaraer tilbyder en række efterspurgte egenskaber, såsom at de er vandafvisende, har en lang holdbarhed, giver volumen og lange vipper. Eveline tilbyder derfor mascaraer, der opfylder alle mulige ønsker. Så hvis du føler at din mascara-samling mangler en eller flere vigtige funktioner, kan du altid finde noget, der passer dig blandt Eveline Cosmetics mascaras!

Få velplejet hud med Evelines produkter

Hemmeligheden til en smuk makeup ligger i en velplejet hud. Eveline Cosmetics er et mærke, der har et stærkt fokus på makeup, men også hudplejeprodukter. Produkterne fra Eveline er designet til alle aldre og er fyldt med vitaminer og andre højteknologiske ingredienser, der sikrer et godt resultat. Hos Luxplus kan du finde en bred vifte fra Eveline, der tilbyder dig en høj kvalitet af hudpleje, som du med garanti vil blive meget tilfredse med. 

Billig makeup fra Eveline Cosmetics

God makeup og hudpleje bør ikke have urimelige priser. Med vores prisniveauer her hos Luxplus får du priser, du kan simpelthen ikke kan modstå. Derudover er alle Evelines produkter inkluderet i trends, så du kan være sikker på, at din Eveline makeup er moderne og smuk! Tag del af Eveline Cosmetics store og lækre udvalg af makeup- og hudplejeprodukter med førsteklasses emballage.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus