Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
10 værtindegaver til under 200 kr

10 værtindegaver til under 200 kr

Af Luxplus
Vi kan aldrig få nok af gode gaveideer! Her har vi samlet 10 værtindegaver til under 200 kr - som modtageren med garanti bliver glad for 😍

Nu går vi ind i højsæsonen for julefester og julemiddage i lange baner. Og med dét følger værtindegaver. At give en værtindegave udviser uden tvivl betænksomhed og gives som tak til de personer, der har stået for det arrangement du er inviteret til. Er du inviteret til middag og mangler en værtindegave? Så får du inspiration i denne artikel, hvor vi giver 10 gode bud på 10 værtindegaver til under 200 kr.

Et godt tip er at købe flere værtindegaver, som du kan have liggende, så du altid har en fin gave at give, som viser, at du sætter pris på personen. ❤️


1). Yankee Candle Elevation Collection Medium Sea Salt & Lavendel

En gave, der med garanti altid vil være en succes, er et duftlys, og her er Yankee Candle et sikkert valg. Denne version har beroligende lavendel og forfriskende havsalt, som suppleres af en elegant blanding af blomster- og frugtige noter. Yankee Candle har et stort udvalg af duftlys i forskellige prisklasser, og du kan med garanti finde et duftlys, der passer til dig eller en heldig modtager. Du kan se hele udvalget til Yankee Candle - her.

🎁  Køb Yankee Candle Elevation Collection Medium Sea Salt & Lavender her


2). Argador Dermaroller & Regenerating Cream Sæt

Dette sæt består af en dermaroller og en regenererende creme fra Argador. Dermarollers er blevet super populære de seneste år, da de er en effektiv måde at behandle flere hudlidelser på, især ældningstegn og ar efter akne. En dermaroller fungerer på den måde, at du prikker bittesmå huller i overhuden med den, når du ruller hen over huden. Det gør at din hud begynder at regenerere sig selv. Dette gavesæt fra Argador er perfekt til en, der er interesseret i hudpleje!

🎁 Køb Argador Dermaroller & Regenerating Cream Set her


3). Peter Thomas Roth Masking Minis Set

Dette lækre sæt med 5 af Peter Thomas Roths mest populære ansigtsmasker er en sikker vinder! Her får du blandt andet den super populære 24K Gold Mask og Cucumber Gel Mask for blot at nævne to af dem. Du skal blot huske at bestille to styk, en værtindegave og en til dig selv.

🎁 Køb Peter Thomas Roth Masking Minis Set her


4). Uniq One All In One Hair Treatment

Denne værtindegave er fantastisk til alle der går op i at værne om sit hår. Her får du den super populære leave in hårkur fra Uniq One ​​i en flot gaveæske. Du får en fuld størrelse af produktet, samt en praktisk rejsestørrelse til at tage med i håndtasken. Vi elsker Uniq One ​​All In One Treatment, fordi den har 10 fantastiske egenskaber og kan bruges af alle hårtyper. Det kan blandt andet genopbygge beskadiget og slidt hår, fungerer som varmebeskyttelse og efterlader håret silkeblødt og skinnende.

🎁 Køb Uniq One All In One Hair Treatment her


5). Meraki Håndsæbe Northern Dawn

En god gaveidé til en, der har alt, er et produkt fra Meraki. Meraki har plejeprodukter, fine pyntelys og duftpinde, for blot at nævne nogle af produkterne i sortimentet. En fin gave til en, der måske ikke er så interesseret i hudpleje og makeup, er en lækker Meraki håndsæbe til enten badeværelset eller køkkenet. Her har vi udvalgt Meraki Hand Soap Northern Dawn, som er en plejende og fugtgivende håndsæbe. Den er beriget med økologisk aloe vera og økologiske ekstrakter fra gulerødder og persille. Denne Meraki håndsæbe kommer i et elegant og enkelt design, som appellerer til de fleste.

🎁 Køb Meraki Håndsæbe Northern Dawn her


6). Rituals The Ritual Of Mehr Mini Duftpinde

Duftsticks er en fantastisk måde at få lidt ekstra luksus ind i hverdagen, og det får du med disse duftsticks fra Rituals. Denne sort dufter af krydret, frisk og sød appelsin og cedertræ, der har en træagtig og varm aroma. Rituals The Ritual Of Mehr Mini Fragrance Sticks giver det rum, du placerer duftpindene, en opløftende og energisk aura. Du finder flere populære produkter fra Rituals - her.

🎁 Køb Rituals The Ritual Of Mehr Mini Fragrance Sticks her


7). Elizabeth Arden Eight Hour Cream

Dette er en klassiker, som alle bør have derhjemme, og en perfekt gaveide. Elizabeth Arden Eight Hour Cream er et mirakelprodukt, der kan bruges af hele familien. Listen over hvad du kan bruge denne creme til er uendelig! Brug den fx som håndcreme, læbepomade, plejende neglecreme, til at lindre solskoldet hud, eller små rifter og sår i huden. Vi har også billige Elizabeth Arden parfumer, de fleste til under 200 kr. Du kan se udvalget - her.

🎁 Køb Elizabeth Arden Eight Hour Cream her


8). Mario Badescu Facial Spray Aloe, Chamomile & Lavender

Vi elsker at få produkter til egenpleje i gave, og denne vil med garanti gøre alle glade. Mario Badescu har skabt super populære ansigtssprays, som findes i forskellige varianter. Denne version er beriget med aloe vera, kamille og lavendel, som har en beroligende og afstressende effekt. En ansigtsmist er perfekt at have i tasken, på kontoret eller i bilen for et forfriskende løft i løbet af dagen! Du kan se flere must-have produkter fra Mario Badescu - her.

🎁 Køb Mario Badescu Facial Spray Aloe, Chamomile & Lavender her


9). Sol de Janeiro Brazilian Crush Cheirosa 40 Hair & Body Duft Mist

Med et produkt fra Sol de Janeiro i gave kan det aldrig gå helt galt. Og bestemt ikke hvis du vælger en body mist fra Sol de Janeiro. Brazilian Crush Cheirosa 40 er inspireret af karnevallet i Rio, og har uimodståelige duftnoter fra blandt andet jasminblomst, brasiliansk orkidé, vaniljetræ og varm moskus. Se hele udvalget af body mist fra Sol de Janeiro - her!

🎁 Køb Sol de Janeiro Brazilian Crush Cheirosa 40 Hair & Body Duft Mist


10). Clatronic PM 3635 Popcorn Maker

En lidt anderledes men sjov værtindegave er denne popcornmaskine fra Clatronic! Med denne maskine kan du nemt poppe popcorn derhjemme, og du behøver ikke bruge nogen form for fedt – hvilket faktisk gør popcornene til en ret sund snack. Står du og mangler andre køkkengadgets, bør du tjekke resten af ​​Clatronic's sortiment ud – her!

🎁 Køb Clatronic PM 3635 Popcorn Maker White her


Den er god nok