Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash

Til dig 💝 15% LUXUS-RABAT hele dagen Køb nu

GRATIS gave 🎁 med alle Talia Heaven's Dew-køb Køb nu

Mario Badescu

Mario Badescu blev skabt i 1966 af kemikeren og farmaceuten af ​​samme navn. Mario Badescu forstod i den grad vigtigheden af ​​individuel hudpleje - fordi ingen mennesker eller hud er ens. Læs videre
Mario Badescu

Mario Badescu er i dag et globalt brand med en kæmpe hudklinik i New York - og over 200 solgte produkter verden over! Mario Badescus produkter er højt elsket blandt ​​hudplejeeksperter, forbrugere og berømtheder, og flere af produkterne har kultstatus. Deres eksklusive produkter er absolut must-haves til alle, der elsker god hudpleje! Og hvem ønsker ikke en glødende hud? Selv berømtheder som Oprah Winfrey, Kylie Jenner, Jennifer Aniston, Charlize Theron, Heidi Klum og Brad Pitt er trofaste kunder hos Mario Badescu. Læs med her på siden, og lær det spændende og ultrapopulære brand Mario Badesu endnu bedre at kende.

Mario Badescu
Hent flere produkter
Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på Luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89.00 DKK/30 dage. De første 30 dage er helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos Luxplus.
Den er god nok