Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

CLATRONIC

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

CLATRONIC

Clatronic

Clatronic er et tysk mærke som specialisere sig i elektronik udstyr til hjemmet og husholdningen. De mange elektroniske artikler fra Clatronic er perfekte til dig der ønsker smart udstyr til dit køkken og husholdningen. Blandt udvalget af Clatronic produkter finder du alt fra en Clatronic køkkenvægt der vejer præcist og hurtigt når du skal bage, vaffeljern, muffin maker og candy floss maskine som gør det sjovt at lege i køkkenet og fremtrylle lækre snacks og gode desserter, evt. sammen med dine børn.


Clatronic kan også andet end at fremstille køkkenudstyr. I Clatronic udvalget finder du også produkter og udstyr til personlig pleje som for eksempel Clatronic hårtrimmer sæt med klippehoveder i forskellige længder, en næsehårstrimmer til at fjerne irriterende hår i næse og øre, så du let og enkelt kan nyde at blive hårfri disse steder. Derudover kan du også få både manicure og pedicure sæt til at pleje og forkæle dine hænder og fødder eller i samme stil et Clatronic fodmassage apparat som kan massere dine fødder og få dig til at slappe helt af.

I afdelingen af Clatronic køkkenudstyr finder du uundværlige og billige produkter som en Clatronic peberkværn, et blender sæt med piskeris og stavblender, en kaffekværn som nemt kværner dine kaffebønner og sikrer dig en optimal kaffe smag. Du kan også finde en billig juicepresser fra Clatronic så du selv kan lave lækre og sunde juice og saft til dig og din familie.

Billigt elektronik og køkkenudstyr

Der er ingen grund til at betale en formue for elektronik og køkkenudstyr. Med Clatronic får du god kvalitet som holder længe, og med et produkt fra Clatronic får du ekstra meget for dine penge. Læg mærke til hvordan vi har presset prisen på Clatronic produkterne helt i bund. Er du på udkig efter et godt produkt til hjemmet eller en god gaveidé, er Clatronic mærket du skal gå efter. Gør hverdagen eller din fest lidt sjovere med en billig popcorn maskine eller en candyfloss maskine fra Clatronic. Det skal nok pifte stemningen op og gøre dig selv og din familie og venner i godt humør.


Clatronic kan på alle måder være med til at gøre din hverdag i køkkenet lidt lettere. Der er næsten ikke det nødvendige udstyr du ikke kan få fra brandet. Har du en travl hverdag, hvor det nogle gange skal gå lidt stærkt med madlavningen, så kan du få en mikrobølgeovn fra Clatronic til en meget lille pris i forhold til, hvor meget du får for pengene. En mikrobølgeovn kan du have glæde af om du har en stor familie eller bor alene. Du vil nemt og enkelt kunne servere et varmt måltid mad ved hjælp af de smarte mikrobølgeovne. 


Er du kaffedrikker kan du ligeledes få en række super fine kaffemaskiner som redder dagen, da morgenkaffen aldrig vil tage lang tid at lave. De skønne kaffemaskiner vil kaste en skøn aroma efter sig af nybrygget kaffe og får du mange gæster vil du hurtigt kunne lave en stor kande kaffe så der er nok til alle. 


Elsker du også følelsen af nystrøget tøj, så har Clatronic udviklet nogle super fine og billige strygejern, som vil gøre det at stryge tøj til en sand fornøjelse. Strygejernene kan indstilles så de passer til netop det stykke tøj du står med i hånden og på den måde kan du stryge tøjet på den helt rigtige måde hver gang. 


Til alle der elsker at gå i køkkenet for at lave sig en sund morgenmad eller mellemmåltid har Clatronic udviklet de super smarte og populære smoothie makers, som på et øjeblik vil sørge for at du kan få dig en lækker smoothie med på farten. Denne form for smoothie blender er super effektiv og nem at bruge samt rengøre, da du blender alle dine yndlings ingredienser og derefter kan du drikke direkte af beholderen eller tage den med på farten. Beholderen kan endda klare en tur i opvaskemaskinen, så du skal ikke bruge lang tid på at stå og vaske beholderen op. 


Et andet super smart produkt som du kan få fra Clatronic er deres små håndstøvsugere som hverken fylder meget eller kræver det helt store at bruge. Du skal hverken sætte en ledning i kontakten eller andet bøvlet for at bruge dette smarte apparat. Du tænder blot maskinen og så kan du hurtigt støvsuge krummer, hår fra dit kæledyr eller andet op så du kan få et rent hjem igen. En håndfri støvsuger egner sig særligt godt til mindre områder i dit hjem og særligt støvsugning af møbler eller andre mindre områder som du ønsker fri for støv eller lignende. 


Elsker du kosmetiske apparater kan du også få en ansigtssauna til dit ansigt, som vil åbne dine porer så hudorme reduceres og der sættes gang i blodcirkulationen. En ansigtssauna er en rigtig behagelig oplevelse og en perfekt mulighed for at slappe helt af og komme ned i gear. Så vil du forkæle dig selv kan du roligt investere i et apparat som denne og nyde godt af dens positive effekt. Nu vi er ved de kosmetiske apparater kan du også få en facial cleanser og massager fra Clatronic, som vil rense din hud samtidig med at den vil give muskulaturen i ansigt en blid og mild massage. Produktet sørger for at du får en fantastisk start og afslutning på dagen, da det er en ren fornøjelse at rense sin hud på denne måde, hvor du virkelig mærker en forskel frem for, hvis du blot renser dit ansigt med fingrene. 


Se vores store udvalg af Clatronic igennem her på siden og få de mange skønne produkter til fordelagtige priser. Rigtig god fornøjelse med de mange skønne apparater. 

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus