Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

CLATRONIC

Besparelsen er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Den første måneds medlemskab er gratis (herefter 89,-/md.) og kan opsiges når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

CLATRONIC

Clatronic

Clatronic er et tysk mærke inden for elektronik og udstyr til hjemmet og husholdningen. De mange elektroniske artikler fra Clatronic er perfekte til dig der ønsker smart udstyr til dit køkken og husholdning. Blandt udvalget af Clatronic produkter finder du alt fra en Clatronic køkkenvægt der vejer præcist og hurtigt når du skal bage, vaffeljern, muffin maker og candy floss maskine som gør det sjovt at lege i køkkenet og fremtrylle lækre snacks og gode deserter, evt. sammen med dine børn.

Clatronic kan også andet end at fremstille køkkenudstyr. I Clatronic udvalget finder du også produkter og udstyr til personlig pleje som f.eks. Clatronic hårtrimmer sæt med klippehoveder i forskellige længder, en næsehårstrimmer til at fjerne irriterende hår i næse og øre, manicure og pedicure sæt til at pleje og forkæle dine hænder og fødder eller i samme stil et Clatronic fodmassage apparat som kan massere dine fødder og få dig til at slappe helt af.

I afdelingen af Clatronic køkkenudstyr finder du uundværlige og billige produkter som en Clatronic peberkværn, et blender sæt med piskeris og stavblender, en kaffekværn som nemt kværner dine kaffe bønner og sikrer dig en optimal kaffe smag. Du kan også finde en billig juicepresser fra Clatronic så du selv kan lave lækre og sunde juice og saft til dig og din familie.

Billigt elektronik og køkkenudstyr

Der er ingen grund til at betale en formue for elektronik og køkkenudstyr. Med Clatronic får du god kvalitet som holder længe, og med et produkt fra Clatronic får du ekstra meget for dine penge. Læg mærke til hvordan vi har presset prisen på Clatronic produkterne helt i bund. Er du på udkig efter et godt produkt til hjemmet eller en god gaveidé, er Clatronic mærket du skal gå efter. Gør hverdagen eller din fest lidt sjovere med en billig popcorn maskine eller en candyfloss maskine fra Clatronic. Det skal nok pifte stemningen op og gøre dig selv og din familie og venner i godt humør.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus
Luxplus er en webshop og en medlemsklub. Medlemskab koster kun 89,-/md., kan opsiges når du vil - og den første måned er helt gratis. Når du handler til vores medlemspris, opretter du også et medlemskab.

Som medlem får du store besparelser på vores produkter, samt fri fragt på ALLE ordrer.

Vi glæder os til at byde dig velkommen. Læs mere om Luxplus.