Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

YANKEE CANDLE

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

YANKEE CANDLE DUFTLYS

Yankee Candle

Findes der noget bedre end at træde ind i et rum, hvor der eksempelvis dufter af blomster, krydderier, frugter eller andet opfriskende? Især hvis duften går hånd i hånd med en hyggelig atmosfære. Yankee Candle specialiserer sig inden for duftlys i massevis - duftlys som ikke kun dufter skønt, men som også ser rigtig fine ud. Fordi duftene og dermed også udseendet på lysene er så forskellige, passer de derfor rigtig fint til de fleste indretningsstile.

Yankee Candle startede i 1969 en kold decembernat i South Hadley, Massachusetts. En 16-årig studerende sad i sin families køkken, og var frustreret over, ikke at have råd til at købe sin mor en julegave. Heldigvis førte hans desperation til inspiration, og han besluttede sig for at kreere et simpelt stearinlys til sin mor. Lyset skulle laves ud af dagligdags materialer, såsom voks, et rødt farvekridt, nogle strenge til en væge og en mælkekarton til formen. Det selvlavede lys rygtedes hurtigt, og produktionen af lys blev på kort tid større end forventet. Således blev Yankee Candle født. Siden 2007 har virksomheden været ejet af Madison Dearborn Partners.

Yankee Candles i Danmark

Yankee Candle producerer mere end 200 millioner lys hvert år. Yankee Candle er blevet det mest sælgende navn inden for produktion af stearinlys. I dag kan du finde mere end 150 forskellige dufte, hvilket gør Yankee Candle til verdens største udvalg af stearinlys og dufte til hjemmet. Yankee Candles kan købes her hos Luxplus, men ellers er der ikke mange steder i Danmark du kan finde de ellers så populære duftlys.

Billige Yankee Candles

Yankee Candle forhandler duftende stearinlys, lysestager, tilbehør og porcelæn. Du kan købe deres produkter i omkring 560 butikker beliggende i indkøbscentre på tværs af halvtreds amerikanske stater. Du kan selvfølgelig også finde lys fra Yankee Candle her hos Luxplus. Sortimentet hos Luxplus består af et bredt udvalg af duftlys med forskellige dufte. Du kan blandt andet få duftlys med Shea Butter, Strawberry, Midnight, White tea, Vanilla bourbon, Lavender og Mango peach. Vi er stolte over at kunne tilbyde billige Yankee Candles til vores medlemmer, så du kan få råd til ekstra hygge i hjemmet.

Det er virkelig kun fantasien der sætter grænsen. Med Yankee Candles kan du udforske forskellige dufte i forskellige rum, eller én indbydende duft der forener alle rummene i dit hjem.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus