Kun for medlemmer:
  • Spar på alt
  • Altid gratis fragt
  • Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
11 julegaver til hende under 500kr

11 julegaver til hende under 500kr

Af Luxplus
Har du svært ved at finde den perfekte julegave til hende? Vi guider dig til julens fedeste gaver.

Så det nu! December måned nærmer sig, og det gør julen også. Julen handler om at dele kærlighed…. og gaver! Hvad lægger du under juletræet til dem, du elsker?

Er du én af dem, der altid bruger alle dine gode jule-vibes på at sidde og gruble over, hvad du skal købe af julegave til hende? Lad forventningsboblen briste, kom ned i gear. Vi viser dig 11 af de julegaveønsker til hende til under 500 kr. 

Her på redaktionen har vi fundet spændende julegaveønsker frem som du med sikkerhed aldrig går galt i byen med, samt jule-favoritter fra vores trofaste kunder. Om den heldige kvinde skal forkæles med hudpleje, makeup eller delikate dufte, så har vi helt sikkert en julegave på Luxplus som hun vil elske at modtage. Ligemeget hvad hendes interesse eller alder er, vil de her julegaver altid falde i god jord hos hende.

Er du landet det forkerte sted? Var det meningen du ville finde julegaver til ham? Bare rolig, vi har også en stor liste med 10 fede julegaver til ham til under 500 kr. Se artiklen her:

10 julegaver til ham under 500krTips til julegaver til hende under 500 kr

1). CLEAN

Rollerball Layering Set

Hvorfor prøve én CLEAN parfume, når man kan prøve 5? Med dette CLEAN parfume-sæt kan den heldige modtager nyde en ny CLEAN duft hver dag. De forskellige parfumer kan kombineres, så man nemt kan sætte sit personlige præg og dermed skabe sin helt egen naturlige duft. Og når ja, den lille rejsevenlige rollerball størrelse gør CLEAN parfumerne nemme og enkle at tage med på farten - yaay!

CLEAN gaveæsken indeholder duftfavoritterne: Soft Laundry, Pure Soap, Warm Cotton, Rain og Skin på 5 ml. Kender du en CLEAN-lover? Så glæd en du holder af med denne skønne parfumegave under juletræet.

🎁 Køb den her


2). Jorgobé

Everyday Essentials

Hvilken kvinde vil ikke nyde at modtage et hudplejesæt fra veganske Jorgobé. Everyday Essentials fra Jorgobé er et hudplejesæt, der indeholder Bio-Active Balancing Moisturizer 50 ml og Niacinamide Serum 50 ml. To hudplejeprodukter der udgør en enkel, men effektiv og betydelig forskel med synlige resultater. Enhver kvindes drøm!

🎁 Køb den her


3). LE COUVENT

Remarkable Perfume Fort Royal EDP

Forkæl kvinden i dit liv med 50 ml. fransk haute. Denne Le Couvent parfume gengiver sanse- og duftindtryk fra Louis Feuillée’s (grundlæggeren) mange rejser rundt i verden. Le Couvent Remarkable Perfume Fort Royal leder dine tanker hen på de caribiske øer gennemsyret af varme og en tropisk natur med rav og gourmetnoter. Ahh....

🎁 Køb den her4). ELLE

Fleur EDP

En parfumegave er aldrig en dårlig idé. Faktisk er det altid i en sikker vinder. Er kvinden i dit liv til feminine, blomsterdufte med et friskt touch, så er denne duftkombination af citrus og søde frugter lige dén parfume du søger! Elle Fleur Eau de Parfum indfanger ELLE-kvindens ’chicness’. Hun er dristig, fuld af energi og lever i nuet. Derudover er den lyserøde parfumeflaske bare uimodståelig at se på!

🎁 Køb den her


5). Dermalogica

Our Stressed Skin Rescue gavesæt

Giv en gave, som holder længere en blomster og chokolade: Dermalogica Our Stressed Skin Rescue gaveæske - gaven der bliver ved med at give. Hvilken kvinde, som går op i en sund og ren hud vil ikke elske, at modtage en Dermalogica gaveæske fyldt med en trio af produkter, der både plejer, reparerer og fugter huden?

I gaveæsken får den heldige modtager både en ansigtsmaske, en skintonic og en øjencreme, som alle er propfyldt med antioxidanter og fugtgivende ingredienser, der beskytter og forbedrer hudens smidighed. Produkterne reparerer eventuelle skader i huden, så den igen syner velplejet, forbedret og smuk.

🎁 Køb den her


6). Karl Lagerfeld

Fleur De Pêcher

Hvorfor ikke forkæle kvinden du holder af med én af de bedst sælgende dufte fra Karl Lagerfeld? Fleur De Pêcher er en blid, frisk og ren duft der emmer a minimalistisk elegance. Det er en parfume, som enhver vil nyde at dufte til, om det er modtageren eller modtagerens omgivelser.

🎁 Køb den her


7). Rituals

The Ritual Of Sakura Scented Candle

Vi har alle en ven som er besat af duftlys. Et duftlys er en tankevækkende gave, som enhver anden ville elske at modtage. The Ritual Of Sakura Scented Candle har en fornyende duft af kirsebærblomst og rismælk. Derudover har lyset op til 50 timer brændetid.

🎁 Køb den her


8). Filorga

Illuminating & Smoothing Routine gaveæske

Giv en Filorga gaveæske med lækker hudpleje til hende, der skal forkæles ekstra meget. Filorga gaveæsken indeholder 4 skønne hudplejeprodukter til en komplet hudplejerutine. I gaveæsken får den heldige modtager flere af de franske favoritter fra Filorga: Meso-Mask, Lift-Designer serum, Filorga Optim-Eyes contour cream og en lille roll-on applikator til øjencremen. En ultimativ luksuspakke fra Filorga, der vil give julelys i øjnene.

🎁 Køb den her


9). Rituals

The Ritual Of Sakura bath gaveæske

Giv den heldige modtager fornøjelsen af, at hvert bad følelse som en ny begyndelse for både krop, sjæl og sind. Denne Rituals gaveæske indeholder et komplet hudplejesæt til under og efter badet fra The Ritual Of Sakura-serien.

The Ritual Of Sakura er en serie fra Rituals, som er baseret på japanske traditioner. Omdrejningspunktet fra hudplejeserien er kombinationen med luksuriøse kirsebær og nærende rismælk, som er hovedingredienserne. Hvad mere skal man bruge for at forkæle sig selv og gøre hver dag til en ny begyndelse? Gaveæsken indeholder både shampoo, balsam, shower gel og bodycreme.

🎁 Køb den her


10). MAC

Art Library Nude Model Eyeshadow Palette

Er kvinden i dit liv en vaskeægte makeup-junkie? Så vil hun ELSKE dig for denne MAC øjenskyggepalette! Det er den ultimative øjenskyggepalette til hverdag og fest. En perfekt palette at udfolde sine kreative evner indenfor makeuppens verden.

🎁 Køb den her


11). Peter Thomas Roth

Mask to the Max Mask Kit

Der er ikke noget mere luksuriøst end en gaveæske fyldt med populære ansigtsmasker fra Peter Thomas Roth, der giver en spa-agtig følelse. Denne gaveæske indeholder 4 forskellige masker, med hver deres fantastiske egenskaber indenfor eksfoliering, rens, fugt samt anti-age. Gaveæsken indeholder: Pumpkin Enzyme Mask, Irish Moor Mud Purifying Black Mask, Cucumber Gel Mask og bestselleren Peter Thomas Roth 24K Gold Mask. Kender du en, som er vild med de eftertragtede masker far Peter Thomas Roth?

🎁 Køb den her


Den er god nok