Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

KARL LAGERFELD

Besparelsen er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Den første måneds medlemskab er gratis (herefter 89,-/md.) og kan opsiges når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

KARL LAGERFELD

Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld er designeren bag nogle af de mest ekstravagante og populære parfumer til mænd og kvinder på markedet. Karl Lagerfeld er en tysk designer som begyndte sin karriere med at tegne for forskellige parisiske modehuse og som hurtigt skabte sig et verdensberømt navn som en excentrisk og super talentfuld designer af både mode og unikke parfumer.

Karl Lagerfeld har været chef for mange kendte store modehuse, men har også selv fået enorm succes med sit eget brand, under sit eget navn, Karl Lagerfeld, og Karl Lagerfeld er fantastisk dygtig til at understrege sit ikoniske image med sine skønne parfumer og dufte til både kvinder og mænd.

Karl Lagerfeld parfume


Karl Lagerfeld er kendt som et talentfuldt og anderledes designer ikon, manden med det kridhvide hår samlet i en hestehale og altid iført sorte solbriller, som går sine egne veje og bestemt ikke lader sig styre af andres ideer og modetendenser. Karl Lagerfeld har med sine særlige parfume dufte, skabt parfume klassikere som er blevet ekstremt populære hos både det mandlige og kvindelige publikum.


Til kvinder er det især parfumen Karl Lagerfeld For Her edp som har vakt stor succes. Karl Lagerfeld har også studeret kunst og det kunstfærdige og anderledes udtryk bliver tydeligt i parfume flakonernes smukke design. Parfumen For Her fra Karl Lagerfeld har feminine blomsternoter med magnolie, rose og frangipani sammen med en snert af rav, moskus og træ.

Til mænd er det parfumen Karl Lagerfeld Classic edt, der som navnet også antyder, er blevet en populær parfume klassiker. Karl Lagerfeld Classic findes både som edt og som Classic Aftershave.

Derudover findes mande parfumer og dufte fra Karl Lagerfeld som Karl Lagerfeld Photo, Photo Aftershave Gel, Karl Lagerfeld Man deodorant og Karl Lagerfeld Pour Homme edt.

Det specielle og unikke ved en Karl Lagerfeld parfume er den fornemmelse af ekstravagance og luksus som man oplever når man dufter til den. Karl Lagerfeld er design og parfume til den kræsne mand og kvinde som ønsker en anderledes parfume og en duft som er fyldt med styrke og karakter.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus
Luxplus er en webshop og en medlemsklub. Medlemskab koster kun 89,-/md., kan opsiges når du vil - og den første måned er helt gratis. Når du handler til vores medlemspris, opretter du også et medlemskab.

Som medlem får du store besparelser på vores produkter, samt fri fragt på ALLE ordrer.

Vi glæder os til at byde dig velkommen. Læs mere om Luxplus.