EAU DE COLOGNE

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

EAU DE COLOGNE

Eau de Cologne til mænd er en form for parfume, men som kommer i en mildere og lettere variant. Eau de Cologne skrives som forkortelse EdC og betyder vand fra Köln. Hvis du ønsker at vide om en parfume indeholder en stærk koncentration eller ej, så er det EdC som du skal kigge efter på parfumeflasken.

Hvad er Eau de Cologne?

Den allerførste parfume som blev lanceret fra Eau de Cologne blev skabt tilbage i 1700-tallet af italienske Giovanni Maria Farina, hvilket betyder, at denne form for parfume har været tilgængelig i flere hundrede år. Eau de Cologne er kendetegnet ved at indeholde en koncentration på tre til fem procent, hvilket kan holde den frisk på huden i to til tre timer. Eau de Cologne er et særdeles godt valg, hvis du opholder dig i et miljø, hvor stærke dufte ikke er egnede, men hvor du alligevel ønsker at bære en let parfume, som holder dig velduftende.

Billig Eau de Cologne parfumer til mænd

Eau de Cologne er et produktet, som er rettet specifikt mod mænd. Duftnoterne i en Eau de Cologne er derfor typisk meget maskuline. Mange store brands har som oftest mindst én Eau de Cologne blandt deres sortiment, hvor nogle af de populære parfumer ligeledes kommer i en mildere Eau de Cologne koncentration, hvis du er til de milde formularer.

Pas godt på din Eau de Cologne

Generelt med parfumer (uanset variant) så tåler de hverken for meget lys, varme, og luft. Opbevar derfor gerne din Eau de Cologne et mørkt og køligt sted og behold eventuelt æsken som din duft kom i, så du kan opbevare den deri, når den ikke er i brug. Badeværelseshylden er et klart no-go, da der både er for varmt og for fugtigt. Så find et andet sted til dine dufte, så de lækre duftnoter kan holde sig intakt i meget længere tid.

Tjek de mange forskellige Eau de Cologne varianter ud her på Luxplus og find den duft, som passer lige netop dig.

Velkommen til Luxplus