Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit
Besparelsen er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Den første måneds medlemskab er gratis (herefter 89,-/md.) og kan opsiges når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

EAU DE COLOGNE

En essentiel del af enhver mands hudplejerutine er Eau de Cologne. EdC indeholder en lavere koncentration af duftolier end eau de Parfume og Eau de Toilette, nemlig kun 5-8 %, som giver den en holdbarhedstid på 1-3 timer afhængig af hvilken hudtype man har. Den er dog kraftigere end aftershave, hvorfor mange mænd tyr til denne duftevand efter barbering i stedet for aftershave. EdC er vel også noget nær det mest maskuline man kan komme i nærheden af. Man kan næsten dufte testosteronen, når man dufter til en Eau de Cologne, duftnoterne oser af mand. Fordelen ved at bruge en EdC fremfor en aftershave er, at den holder længere end en aftershave, så du ikke kun selv kan dufte din parfume, men du kan ligeså vel imponere andre omkring dig med din duft.

Dengang i 1709 da EdC blev opfundet af Italieneren Giovanni Maria Farina , var det kun for de kongelige. Sådan er det heldigvis ikke mere, EdC er for os alle. Her hos Luxplus har vi endda designerbrands der er til at betale for såsom Clinique og Hermés. Vi har også flere gaveæsker, der indeholder produkter der kan sørge for at du dufter mandig fra top til tå. Det er blandt andet showergel og bodycream.

Med vores priser er det muligt at dufte af mand hele året rundt, vi har nemlig Eau de Cologne billigt.
Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus
Luxplus er en webshop og en medlemsklub. Medlemskab koster kun 89,-/md., kan opsiges når du vil - og den første måned er helt gratis. Når du handler til vores medlemspris, opretter du også et medlemskab.

Som medlem får du store besparelser på vores produkter, samt fri fragt på ALLE ordrer.

Vi glæder os til at byde dig velkommen. Læs mere om Luxplus.