Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
No makeup makeup look

Trend: No makeup makeup look

Af Camilla Klarskov | Beauty blogger
Lær at lave det nemmeste, hurtigste og mest luksuriøse no-makeup-makeup-look, som er oplagt til dig, der drømmer om et helt naturligt look.

Da en pandemi gjorde sit indtog, var vi mange, der pludselig fandt os selv tilbringe uhørt mange timer derhjemme iført joggingtøj, ubørstede tænder og uglet hår. Og selvom det i nogle henseender kan være rart at skubbe hverdag og bøvl med mascaraen en tidlig mandag morgen til side for en stund, så kan man også godt komme til at savne følelsen af noget, der bare minder en smule om almindelige rutiner. 

Derfor vil vi i dag fremhæve tre lækre produkter, der på få minutter frisker op og giver et lille boost af selvforkælelse. Det nemmeste, hurtigste og mest luksuriøse no-makeup-makeup-look, som er oplagt til dig, der drømmer om et naturligt look – under lockdown såvel som i den normale hverdag, der forhåbentligt snart har indfundet sig igen.


Smuk og plejende mineralfoundation fra Youngblood

Sund, ensartet, naturlig hud med masser af liv og glow, som ikke ser kunstig ud? Lyder det som noget for dig, så er mineralmakeup uden tvivl svaret! Vi tør godt love dig, at det stort set er umuligt at opstøve en foundation, der efterlader et så naturligt resultat, som en mineralbaseret én af slagsen. En mineralfoundation består af ultraraffinerede mineraler, der efterlader en naturlig, let og glødende finish på huden, som helt uden ubehagelige ingredienser til at tilstoppe porerne eller fremkalde irritation lader din hud ånde.  

Og blandt de mange brands, der efterhånden har lanceret mineralprodukter, er Youngbloods udvalg muligvis den hellige gral. Her finder du ikke blot en række forskellige typer mineralfoundations (så du eksempelvis selv kan vælge, om du er til den løse eller faste pudderfoundation eller måske den mere traditionelle, flydende foundation), men også et stort udvalg af forskellige nuancer og undertoner. På den måde har du mulighed for at vælge den helt rigtige til netop dig og dine præferencer. Her har vi brugt Youngbloods bedst sælgende foundation, Natural Loose Mineral Foundation, der nemt påføres med en børste i hele ansigtet, hvor den fungerer som en concealer, foundation og pudder alt-i-én. 

Den fineste, hypede drugstore blush fra Physicians Formula

Når man har været spærret mere eller mindre inde i to måneder, kan man godt komme til at føle sig en lillesmule energiforladt – og se ligeledes ud. I situationer, hvor man bare godt kunne trænge til at puste lidt liv i ansigtet, er en god blush et oplagt quick-fix. Physicians Formula er blevet kendt som det prisvenlige drugstore-brand med produkter i sværvægterklassen. Blandt andet mærkets Murumuru Butter Blush har opnået noget nær kultstatus – og bestemt ikke uden grund! Blushen, der kommer i en række forskellige nuancer, lige fra den sarteste rosa til den mest friske pink, er perfekt pigmenteret og lægger sig fløjlsblødt på dine æblekinder. Den perfekte genvej til et friskere look på fem sekunder!

Nem genvej til naturlige, markerede bryn med Benefit

Det er altså ikke uden grund, at smukke bryn er blevet årtiets måske allervigtigste skønhedstrend. Dine bryn har nemlig en særlig evne til at indramme og definere dit ansigt, og et par velformerede, pæne øjenbryn kan gøre en kæmpe forskel for dit look. Derfor er fyldige og definerede, men naturlige bryn en prioritet blandt mange skønhedsentusiaster – også når det gælder et no-makeup-makeup-look. Benefit står bag nogle af branchens allerbedste brynprodukter, og i udvalget finder du alt fra brynblyanter til –pomader til –gels, herunder Gimme Brow Volumizing Fiber Gel, som er et fænomenalt alt-i-ét brynprodukt! Gelen indeholder farvede pigmenter, der omslutter hvert enkelt hårstrå og holder dem i skak, så du efter en nem og hurtig påføring har opnået både mørkere samt mere markerede øjenbryn, der holder hele dagen. 

Den er god nok