15. Februar 2017

Salte spicy popcorn med paprika

Af ernæringsekspert Christina petersen-bønding
Hjemmepoppede popcorn spicet op med lækre krydderier. Hjemmelavede popcorn er i øvrigt meget sundere end dem i mikroovnen - What’s not to like?
hjemmelavede popcorn

Det er på tide at peppe de gode gamle klassiske popcorn med salt op med forskellige krydderier. En lun skål fyldt med popcorn og en god serie på Netflix – det må være definitionen på den perfekte søndag!

Bonus info er, at de popcorn du selv tilbereder, indeholder langt mindre fedt, alt afhængig af hvordan du tilbereder dem, sammenlignet med de købte til mikroovnen. Tilmed indeholder popcorn langt færre kalorier og over dobbelt som mange kostfibre, som chips gør. De mætter dig derfor hurtigere, og du vil med stor sandsynlighed spise mindre af dem, sammenlignet med chips. 


Du skal bruge (1 stor portion) 

100g popcorn 

1 spsk. kokosolie 

2 tsk. stærk paprika 

1 knivspids cayennepeber  

1 knivspids chiliflager 

2 spsk. havsalt


Fremgangsmåde

Varm gryden op med lidt kokosolie i en tykbundet gryde sammen med et par af majsene. Når de begynder at springe kan resten tilføjes. Når de er færdig med at poppe vendes popcornene med krydderierne. Hold igen med chili og cayennepeber og smag dem til, så du er sikker på, at få nogle spicy popcorn efter din smag. 



Relaterede produkter

Velkommen til Luxplus