Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
tomatsuppe med kødboller

Opskrift: Tomatsuppe med krydrede kødboller

Af Christina Petersen-Bønding | Ernæringsekspert
Trænger du også til mere inspiration til hverdagsretter, der ikke tager mere end 20 minutter at lave, så er denne ret lige noget for dig!

Trænger du også til mere inspiration til hverdagsretter, der ikke tager mere end 20 minutter at lave, så er denne ret lige noget for dig. Nem mad kan sagtens være sundt og lækkert, og med en færdigkøbt suppe, er du hurtigere på vej. Suppen smages til med frisk basilikum og cayennepeber, som løfter smagen til et helt nyt niveau. Til suppen serveres de lækreste kødboller fuld af smag og et sprødt stykke flute til. 


Du skal bruge (2 personer): 

Kødboller:

1 fed hvidløg

1 løg 

1 håndfuld frisk basilikum

450g hakket oksekød

½ dl mælk

2 spsk. rasp

1 æg

2 tsk. salt

½ tsk. cayennepeber 

Friskkværnet pepper

1-2 spsk. olivenolie til stegning


Suppe:

1 pakke tomatsuppe 

1 håndfuld frisk basilikum 

½ tsk. cayennepeber 


Frisk parmesan 

Flute 


Fremgangsmåde

Blend hvidløg, løg og basilikum til en ensartet masse. Ælt løg blandingen godt sammen med hakket oksekød, mælk, rasp, æg, salt, cayenne- og peber i en skål. Form en enkelt kødbolle med en ske i din hule hånd og start med at steg den ene kødbolle på en opvarmet pande med olivenolie til den er gyldenbrun og gennemstegt. Smag på den og tilsæt evt. mere salt til farsen hvis du ønsker mere salt i dine kødboller. Form og steg nu alle kødbollerne gyldenbrune.

Opvarm suppen i en gryde og tilsæt friskhakket basilikum og smag den til med cayennepeber. 

Hæld suppen i dybe skåle og top med friskhøvlet parmesan og flute.


Den er god nok

Den er god nok. Vores medlemspriser ER meget lavere end normalprisen. Køb til medlemspris, så opretter vi automatisk et medlemskab. Første måned er gratis, herefter koster det 89,-/md. . og kan opsiges til udgangen af en medlemsperiode. Læs mere

Vores medlemspriser ER meget lavere end normalprisen. Vi køber nemlig et stort udvalg af produkter med ægthedsgaranti direkte fra de største leverandører - så vores medlemmer kan få dem billigt.

Vil du også sige farvel til overpriser? Køb til medlemspris, så opretter vi automatisk et medlemskab med din første ordre.

Prisen for medlemsskabet er kun 89,-/md og fortsætter automatisk til det opsiges - til udgangen af en medlemsperiode. Første måned er gratis. Læs mere

Bliv medlem