Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit
4. September 2017
LuxLiving

Opskrift: S'mores med smarties

Af ernæringsekspert Christina petersen-bønding
Smores med smarties

S’mores er efterhånden blevet en tradition at servere som dessert i min familie, i forbindelse med at vi griller. Det smager både virkelig godt, og er et hyggeligt indslag. S’mores er noget så simpelt som to kiks trykket sammen med grillet skumfidus og smeltet chokolade. Denne version er med smarties, men du kan også bruge mørk chokolade eller pålægschokolade i stedet. Hvis du vil lave s’mores uden at have en grill ved hånden, kan du også med fordel give skumfidusserne et par sekunders varme i mikroovnen eller et par minutter i ovnen indtil de har en gylden overflade. Kiksene kan også sagtens skiftes ud med alt fra digestive kiks til Oreos. Jeg brugte nogle lækre økologiske spelt kiks med vanilje fra Urtekram. 


Du skal bruge (så mange du kan spise)

1 pakke økologiske spelt vaniljekiks

Mini smarties

1 pakke skumfidus

1 pakke træspyd


Fremgangsmåde

Kom en skumfidus på et spyd så den sidder godt fast. Grill skumfidussen over åbent ild eller over grillen (kom evt. låget over grillen så det går hurtigere). Når skumfidussen er gyldenbrun ligges den på den ene kiksebund, dernæst kommes smarties på den varme skumfidus og en kiksebund kommes ovenpå. Produkter i artiklen

KOMMENTARER

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK