Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit
30. April 2019
LuxLiving

Opskrift: Pandelagkage med mascarponecreme

Af ernæringsekspert christina petersen-bønding
Er du også vild med pandekager? Så vil denne pandelagkage uden tvivl være en kæmpe succes.
Opskrift: Pandelagkage med mascarponecreme

Er du også vild med pandekager? Så vil denne pandelagkage uden tvivl være en kæmpe succes. Bløde pandekager der fyldes med en sød creme af mascarpone og lime, som toppes med syrlige hindbær og flormelis. En vanvittig lækker dessert eller kage for alle aldre! 

Med Maizenas pandekagemix kan du nemt og hurtigt trylle en pandekagelagkage frem på bordet. Du kan også fylde pandekagerne med alt fra chokolade, sukker, syltetøj, friske bær, nøddesmør eller is.


Du skal bruge (1 pandelagkage): 

Pandekager

8 dl koldt vand

Maizena pandekagemix


Mascarponecreme og topping

1 pakke mascarpone 

150g flormelis 

1 økologisk lime 

1 bakke friske Hindbær 

Flormelis til drys

Rød skovsyre (kan undlades)


Fremgangsmåde

Pandekager

Kom vandet i en skål, tilsæt pandekagemixen og pisk grundigt.

Varm en pande godt op med smør og fordel en mængde pandekage dej på panden i et tyndt lag. Steg pandekagerne gyldne på begge sider. 


Mascarponecreme 

Kom mascarpone og flormelis i en skål og pisk det hele godt sammen med en elpisker. Kom limeskal og –saft i og rør det godt sammen.


Sådan samler du pandelagkagen

Kom en pandekage på et fad og smør den med mascarponecreme. Kom en pandekage ovenpå og forsæt indtil du kun har en tilbage. Top pandelagkagen med det sidste af mascarponecremen, friske hindbær, si flormelis over og pynt med skovsyre. 

Relaterede produkter

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus
)