Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
æble-kanelgrød med chiabutter

Opskrift på sund æble-kanelgrød med crunchy chia butter

Af ernæringsekspert christina petersen-bønding
Sund morgenmad på ingen tid! Grød lavet på havre, byg, hirse fyldt med fibre og næringsstoffer med chia butter, kokosflager og mandler - MUMS!

Jeg er vild med at variere min morgenmad, men det skal helst ikke tage for lang tid eller være alt for kompliceret, når jeg i hverdagene skal skynde mig ud af døren. Jeg er helt tosset med denne æble og kanelgrøds blanding fra Urtekram, da den kræver minimal forberedelse. Grøden er lavet på havre, byg, hirser og er fyldt med gode fibre og næringsstoffer. Der er tilsat tørrede æblestykker og kanel, der giver grøden en fantastisk smag. Jeg topper grøden med den crunchy peanutbutter med chiafrø, sprøde syrlige æbler, ristede mandler og kokoschips.


Du skal bruge (1 portion):

1 dl af æble og kanelgrøds blanding

1 ½ dl kogt vand

1 knivspids salt

1 spsk. chia butter med peanuts


Topping: 

1 lille håndfuld mandler

Ristede kokoschips

1 æble 


Fremgangsmåde

Kom grødblandingen i en skål og tilsæt det kogende vand sammen med salt. Rør det godt sammen og rør jævnligt de næste par minutter. 

Rist mandlerne gyldenbrune på en pande og hak dem groft. 

Hæld den færdige grød i en skål. Top den med chia butter med peanuts, fintsnittet æble, hakkede ristede mandler og kokoschips. Den er god nok

Den er god nok. Vores medlemspriser ER meget lavere end normalprisen. Køb til medlemspris, så opretter vi automatisk et medlemskab. Første måned er gratis, herefter koster det 89,-/md. . og kan opsiges til udgangen af en medlemsperiode. Læs mere

Vores medlemspriser ER meget lavere end normalprisen. Vi køber nemlig et stort udvalg af produkter med ægthedsgaranti direkte fra de største leverandører - så vores medlemmer kan få dem billigt.

Vil du også sige farvel til overpriser? Køb til medlemspris, så opretter vi automatisk et medlemskab med din første ordre.

Prisen for medlemsskabet er kun 89,-/md og fortsætter automatisk til det opsiges - til udgangen af en medlemsperiode. Første måned er gratis. Læs mere

Bliv medlem