9. Februar 2018

Opskrift: Quinoafrikadeller

Af ernæringsekspert christina petersen-bønding
Vores ernæringsekspert Christina giver dig her opskriften på lækre, sunde og velsmagende quinoafrikadeller! MUMS!
Quinoafrikadeller

Smagsfulde quinoafrikadeller med masser af krydderier. Et super godt alternativ til kød, da quinoa både har et højt indhold af fibre, protein og omega-3.


Du skal bruge:

200g rød quinoa

200g blomkål 

1 finthakket løg 

1 fed hvidløg

3 æg

½ dl quinoaflager

Spidskommen

1 knivspids cayennepeber

Friskkværnet peber

2 tsk. sydesalt

2 tsk. gurkemeje

1 håndfuld finthakket persille

1 håndfuld finthakkede kviste timian

Olivenolie til stegning


Fremgangsmåde

Hæld den sorte og røde quinoa i en sig og skyld den grundigt. Kog quinoaen som anvist på pakken i 15min. 

Hak blomkålen, løg og hvidløg fint og rør en fars sammen med quinoa, æg, quinoaflager, spidskommen, cayennepeber, friskkværnet peber, salt, gurkemeje, timian og persille. Lad farsen hvile i 15min. 

Varm en pande op med olivenolie. Form quinoafrikadeller med hænderne og kom dem forsigtigt på panden. Lad dem stege ved middelvarme og sørg for der hele tiden er godt med olie på panden. Frikadellerne vendes når massen har samlet sig. De er færdige når de er gyldenbrune på begge sider. 


Spis quinoafrikadellerne med en lækker salat til. 


Relaterede produkter

Velkommen til Luxplus