Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Dadelkugler med chokolade

Opskrift: Dadelkugler med chokolade

Af ernæringsekspert christina petersen-bønding
Dadelkugler er den perfekte snack , som kan nydes med lidt bedre samvittighed! Her er de overtrukket med chokolade og med granatæblekerner <3

Dadelkugler er altid en god idé. Det er en lækker dessert eller snack du kan nyde med lidt bedre samvittighed. De her lækre dadelkugler er lavet på en lækker daddelmasse blendet med kakao, vendt i en mørk sukkerfri chokolade med appelsinsmag, og toppet med frysetørrede granatæblekerner. 


Daddelkugler:

Du skal bruge (ca. 25 stk.): 

1 moden banan 

250g dadler

1 ½ dl mandler

1 spsk. kakaopulver

1 tsk. stærk kaffe

2 spsk. ristet kokos


Topping

600g mørk chokolade med appelsinsmag 

Frysetørrede granatæblekernertil topping


Fremgangsmåde

Blend mandlerne til mel i en foodprocessor. Kom alle de resterende ingredienserne til dadelkuglerne i en blender og blend godt indtil massen er ensartet. Stil massen på køl i et par timer, så den bliver mere fast og nemmere at trille til kugler. 

Hak chokoladen og smelt den over et vandbad. Form kugler med to teskeer. Massen kan godt være lidt svær at arbejde med. Beklæd dem forsigtigt med smeltet chokolade og lad dem tørre på en plade med bagepapir. Top dem med frysetørrede granatæblekerner og lad dem køle af inden de serveres.


Den er god nok

Den er god nok. Vores medlemspriser ER meget lavere end normalprisen. Køb til medlemspris, så opretter vi automatisk et medlemskab. Første måned er gratis, herefter koster det 89,-/md. . og kan opsiges til udgangen af en medlemsperiode. Læs mere

Vores medlemspriser ER meget lavere end normalprisen. Vi køber nemlig et stort udvalg af produkter med ægthedsgaranti direkte fra de største leverandører - så vores medlemmer kan få dem billigt.

Vil du også sige farvel til overpriser? Køb til medlemspris, så opretter vi automatisk et medlemskab med din første ordre.

Prisen for medlemsskabet er kun 89,-/md og fortsætter automatisk til det opsiges - til udgangen af en medlemsperiode. Første måned er gratis. Læs mere

Bliv medlem