Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Opskrift på Bulletproof kaffe – instant energy!

Opskrift på Bulletproof kaffe – instant energy!

Af Luxplus
Er du klar til det ultimative energy boost? Få opskriften på kaffedrikken der har taget verden med storm!

Palæo, primal gastronomi, stenaldermad? Du kan næsten ikke have undgået at høre om konceptet. Den nye, super hippe diæt som går ud på at spise som stenaldermanden.
Jeg selv må indrømme at jeg sagtens kan fange pointen med at lave sund mad med masser af grøntsager, kød, frugt, nødder, frø osv. men helt at skippe kornprodukter og ikke mindst slik (!!!) gør at jeg nok aldrig kommer til at hoppe helt med på palæo vognen..

Dog er der en helt ny tendens inden for palæo kuren som jeg er helt med på:

Bulletproof kaffe!

Jeg er typen som i forvejen ikke bliver mig selv før jeg får min morgenkaffe, og da jeg oplevede effekten af den her energi-bombe var jeg fuldstændig solgt! Bulletproof coffee giver et enormt boost af energi som holder længe.


Hvad er bulletproof kaffe?

Helt kort fortalt består bulletproof kaffe af almindelig kaffe, ghee (nogle bruger usaltet smør – jeg foretrækker økologisk ghee som er en slags klaret smør) og kokosolie.
Kombinationen af de tre energi boostende ingredienser gør bulletproof kaffen til en energibombe som kan holde dig mæt og fuld af energi helt frem til frokost. Pointen er dermed at du kan drikke en bulletproof kaffe i stedet for at spise morgenmad.

Hvilken effekt har bulletproof kaffe?

Jeg har ladet mig fortælle at nogle af verdens største musikstjerner og top atleter drikker bulletproof kaffe inden de skal performe da kaffedrikken har vist sig at have en meget gavnlig effekt på kroppens energiniveau og kognitive funktion. Kaffens koffein i kombination med fedt og kokosoliens gode egenskaber holder dig mæt og fuld af energi i op til 6 timer!

Bulletproof kaffe kan derfor være et godt supplement til dem der gerne vil tabe sig da man ud over at kunne holde sig mæt meget længe, også påvirker kroppen til at gå all in på at forbrænde fedt fra morgenstunden af.

Man kan kalde bulletproof coffee for en slags brændstof for krop og hjerne.

Jeg blev selv meget overrasket over den effekt som kaffen havde på min ”mentale klarhed”. Jeg havde et mere klart fokus på mine opgaver og fik nået virkelig meget på mit arbejde.
Ok, det er måske ikke en coffee-bomb jeg vil kaste mig ud i hver eneste morgen, er trods alt meget stor fan af müsli, yoghurt, havregrød, blødkogte æg osv. men nu og da når jeg har brug for ekstra meget energi til at komme igennem dagen, skal der bulletproof coffee i blenderen!


Opskrift på bulletproof kaffe

Find din blender frem og put følgende ingredienser i den:

  •       1 kop stærk, friskbrygget kaffe
  •       1-2 spsk økologisk ghee 
  •       1-2 spsk økologisk kokosolie

Har du ikke en blender, kan du også godt bruge et højt glas og så piske ingredienserne rundt med et piskeris/mælkeskummer/stavblender.
Når det hele er rørt sammen til en cremet latte-agtig drik, er det bare om at nyde energibomben.

Tip: Er du ikke den store kaffedrikker, kan du sagtens udskifte kaffen med te. Jeg vil anbefale grøn te som også indeholder rigtig mange gode egenskaber for kroppen.

God fornøjelse.

Den er god nok